..kapacita 21+1 v zaklade = znamena to ze ma (napriklad oproti SP-01nicke) dlhsiu alebo hrubsiu rukovat? zasobniky su ine nez klasicke 75kovske? .. ide mi o to ci je uchop "iny" nez na co sme zvyknuti zo 75iek...
zdravím---netuší tu niekto prosím či mieridlá zo Shadow 2 budú pasovať do rybiny na P 09 (resp. 07)
Objednal som si P 09 a chcel by som jej dať nahodiť mieridlá spomínané vyššie a dopredu svetlovodnú muchu.. Trocha to chcem na mierenku a občas aj na akčnejšie disciplíny.
V poslednom časopise Zbrane a náboje je na zadnej strane vyfotený Kadet, tá nová konverzia na P 07 a v inzeráte CZUB deklaruje možnosť použitia týchto mieridiel.
Myslíte si alebo viete niekto že rybinky sú totožné na 07-09 a na kadetoch. Asi ano, lebo pevné mieridlá sú zameniteľné v rámci tejto "novej" produkcie ČZ
Trochu oživím toto vlákno. Sestra kúpila P09, pištoľ strieľam funguje, segra triafa, teší sa... Len to lieta tak 20cm nad zámerný bod na 25m. Nástrelný terč čo bol v balení ukazuje 10cm nad zámerný bod, ale tomu môžem a nemusím veriť. Skušali sme to viacerý, dva druhy streliva robilo to stále, takže je to pištoľou. V čezetách niesom moc zbehlý, takže akú muchu jej objednať? Origo by mala byť 5,75mm objednať jej 6,5mm či 7mm? Riešil to niekto?
Majitelia CZ P09, mate niekto nahodeny mikrometricky cielnik, ktory sa da nastavit vyskovo aj stranovo ? Na US forach som nenasiel nic, od Zendla mi prisla dnes odpoved, ze nema a nevyrobi. Ak niekto ma, bolo treba robit nejake upravy puskarom ?
Zdravým majiteľov cz p09 ako zatial hodnotíte tuto zbraň ja ju mám 5 mesiacov a zatiaľ spokojnosť. Je to moja prvá . Vystrelenych 1000 prebijanych ares.
Zdravim, nasiel som video kde autor kompletne rozobere a nasledne posklada P09. Je po anglicky a dlhsie ale obsahuje aj odporucania na co si dat pozor. Link