Ako som podpisoval pripomienky, mal som moznost si rychlo prejst aj ostatne podane pripomienky. Okrem individualnych pripomienok dobrej aj slabsej kvality som si vsimal hlavne pripomienky ustrednych organov statnej spravy/ministerstiev. Da sa povedat, ze pripomienky z Ministerstva hospodarstva aj z Uradu vlady boli celkom pro gun (perkusne zbrane, expanzy, airsoft, psychotesty, F-EX ZP, vynimky na A zbrane, obmedzenie dlzky kratkych zbrani a dalsie veci viac menej v zmysle pripomienky LT). Nieco v nas prospech si prihodili aj Ministerstvo spravodlivosti, SIS a Generalna prokuratura. Vsetko tzv. zasadne pripomienky.
Uplna bomba boli ale pripomienky Ministerstva obrany, ti sa s tym vobec neparali a isli ovela dalej - ziadaju tlmice, expanzne strelivo, total grandfathering, obhajuju velkokapacitne zasobniky a napadli este aj skratenie platnosti ZP, s cim uz asi kazdy pocita... Poukazuju na povinnost penaznej nahrady za cokolvek co by museli strelci odovzdat. Vsetko zasadne pripomienky

Kto voli podla pristupu ku zbraniam, moze kludne volit Nada za premiera, prezidenta a papeza sucasne
Najmenej zaujimave, ale vo vysledku mozno najpodstatnejsie pripomienky boli z Ministerstva financii, ktore napisalo, ze naklady spojene s novelou nema v rozpocte a MV ich musi najst z vlastnych zdrojov...
Ak sa mozem spytat, ako su na tom clenovia sucasnej vlady s postojom ku zbraniam? Okrem znameho postoja Sulika, je to pre mna celkom neznama. Kludne aj do SS. Dakujem.