Za sebe mohu říct, že jsem spokojený moc

Mám střední ruku, příjemně se to drží , pro mě na nošení tak akorát velké, ráže .45 acp je pro mě vzhledem k přebíjení taky naprosto O.K. S továrním střelivem SB to bylo v ruce při střelbě trošku divočejší, ale zase nic nezvladatelného. Po záběhu používám své přebíjené střelivo - střela ogivál olovo 230 grs, 2,7 grs BA 10, OAL 31,7 a chování je stejné jako s nábojem 9x19. Přesnost je vynikající. Já o žádných problémech neslyšel, jen výrobce uvádí v manuálu doporučení na výměnu systému vratných pružin po vystřelení 1 800 ran. Na doporučení dovozce - mám to písemně - mám toto doporučení ignorovat a střílet, pokud se únava neprojeví nějakým závaděním. O vlivu na rám ani slovo

Já naopak četl, že po vystřelení 20 000 ran nebyly na slitinovém rámu výrazně stopy opotřebení. Zpracování není co vytknout, spoušť je na obrannou zbraň - myslím odpor - naprosto O.K. I přes pojistku úderníku ovládanou dlaňovkou má velmi příjemný chod. Já za ni dal 37 500,- Kč a řekl bych že ta zbraň stojí za každou korunu, kterou sem za ni dal. Rozhodně koupě nelituji. Pokud ti v ruce sedí full size 1911, pak ti bude sedět i tento prcek. Pažbička je pouze kratší, jinak jsou rozměry totožné s plnou velikostí 1911. Až na délku hlavně

A poslední poznatek, není vybíravá na střelivo. Zkoušel sem i SWC 200 grs olovo a nejspíš díky rampované hlavni naprosto bez problémů. Což se např. o G30 a DW s tímto střelivem říci nedá.