som rad ze ta moj avatar pobavil, a to skoda ze male rozlisenie neumoznuje vidiet ako sa pri tom ksichtim
uhadol si, je to z IPSC preteku, celkom fajn zabava. Prid a uvidis. Mozno tam aj uvidis v praxi tie tebou opisovane "dvoj a trojrany" a pokecas tam s ludmi, ktori sa strelbe venuju roky a mnohi z nich profesionalne.
Ano suhlasim, na IPSC pretekoch , hlavne na WFC sa dost nasmejeme a sme si navzajom na smiech, ved preto tam chodime. Nechcel by som hobby, z ktoreho by mi bolo do placu, fakt nie.
Z kvality tvojej odpovede sice usudzujem , ze na nejaku normalnu diskusiu to tu asi nevyzera ale skusim :
ad 1; zavesil si sem link na "recenziu", zrejme si cakal reakcie
dostavas ich, nemozes cakat ze to budu len chvalospevy, taka je uz dan za demokraciu. Ak apriori odmietas kritiku svojho majsterstyku, nedavaj linky na forum, kde je vysoke pravdepodobnost ze si ho pozrie niekto kto nan bude mat kriticky nazor. Na babetko.sk by si bol urcite hodnoteny ako James Bond....
ad 2; pises "nie som reporter" , no to nie si , to je fakt... potom ale nezliepaj svoje osobne dojmy s pokusmi o vysvetlovanie takej zlozitej tematiky akou je terminalna balistika striel kalibrov 9mm Luger a .45ACP. Keby tvoj literarny pocin bol o polovicu kratsi a obsahoval iba tvoje subjektivne dojmy z nosenia a strelby z tohto klonu 1911 v cal.45 , ani neceknem.
ad 3 ; je fer, ze uvadzas odborne zdroje, z ktorych si cerpal. Skoda ze ten jeden, ktory si priznal ma faktograficku uroven Noveho casu.... skus nieco hodnovernejsie ale pritom nenarocne, napriklad zacni Wikipediou, alebo
www.stoppingpower.info, atd atd atd... clankov je plny internet, je len na tvojom usudku, ktory z nich budes povazovat za spolahlivy a doveryhodny. Pocitaj vsak, ze tento tvoj vyber nasledne ovplyni aj to, ako si Tvoji citatelia budu robit usudok o Tvojej odbornej kredibilite.
a na zaver obligatna pripomienka, je chvalyhodne ze si sa rozhodol touto skromnou formou publikovat, uroven autora sa vsak mimovolne posudzuje aj podla gramatiky a aj v tejto oblasti by sa Ti zisla odborna korektura....
vela zdaru, nenechaj sa odradit uvodnym fiaskom. Vela strielaj a vela pis, nech mame co citat