Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
|
theplaky
|
Napísal: 22 Máj 2018, 13:05 |
|
 |
častý prispievateľ |
 |
Registrovaný: 12 Mar 2011, 11:15 Príspevky: 1268 Bydlisko: Slovakistan
|
_________________ "Evil prevails when good men do NOTHING" (Edmund Burke)
|
|
Hore |
|
 |
Adrian
|
Napísal: 22 Máj 2018, 13:06 |
|
 |
častý prispievateľ |
 |
Registrovaný: 10 Apr 2013, 10:38 Príspevky: 798 Bydlisko: Rožňava
|
To som prehliadol. Vdaka za link.
|
|
Hore |
|
 |
Mesi
|
Napísal: 22 Máj 2018, 13:42 |
|
 |
častý prispievateľ |
 |
|
Len zakon o ochrane osobnych udajov sa netyka len sutazi, ale aj evidencie clenov, fakturacie, marketingu....
_________________ We do not rise to the level of our expectations. We fall to the level of our training. - Archilochus, 950 B.C.
|
|
Hore |
|
 |
Adrian
|
Napísal: 22 Máj 2018, 14:08 |
|
 |
častý prispievateľ |
 |
Registrovaný: 10 Apr 2013, 10:38 Príspevky: 798 Bydlisko: Rožňava
|
Ano viem o tom, preto som zakladal temu tu a nie pri vysledkoch sutazi. Aj ked aj tam je uz vela informacii ohladom GDPR a klubov. Mozno by to mohol admin rozdelit podla obsahu. Mal som na mysli celkovu agendu klubu. Od prihlasky clena, agendu klubu, cez web stranky, IS, sutaze a ostatne aktivity klubu.
|
|
Hore |
|
 |
mabo
|
Napísal: 22 Máj 2018, 14:51 |
|
 |
častý prispievateľ |
 |
|
Odporúčam nerozdeľovať... Všetko spadá poj isté povinnosti vzájomne previazané... zbytočne by ste sa v tom stratili... Všetko k čomu som sa zatiaľ vyjadril platí pre všetky aktivity klubu....
Čiže povinnosti: - informačná povinnosť, - záznam o spracovateľských činnostiach prevádzkovateľa, - popis technicko-organizačného zabezpečenia, - súhlasy, - zoznam príjemcov, - sprostredkovateľské zmluvy, - posúdenie vplyvu...
a pod. treba vypracovať ako jeden vzájomne prepojený celok pre všetky aktivity (spracovateľské činnosti vo vzťahu k jednotlivým účelom) klubu.
|
|
Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|