Norconia QB 51 - názory

friendly_lalande

Norconia QB 51 - názory

Príspevok od používateľa friendly_lalande »

Zdravím kolegov strelcov,už dlhšiu dobu strieľam zo vzduchoviek a chcel by som si kúpiť nejakú novú. Celkom sa mi pozdáva jeden model od firmy Norconia. Je to model QB 51 so sklopnou pažbou. Jej obrázok je na stránke www.ares-gun.sk. Čo si o nej myslíte? Máte niekto nejaké skúsenosti? Norconia ja čínska firma, nie sú ich vzduchovky šmejdy?
Poznáte niekto niekoho kto predáva vzduchovku so sklopnou pažbou? Podotíkam že som z Nitry, takže do Prahy sa mi vzduchovku ísť kupovať nechce a internetovému obchodu príliš neverím. Za vašu radu vopred ďakujem :wink:
infallible_archimedes

Príspevok od používateľa infallible_archimedes »

:roll: Boóže Mišo ďalšiu vzduchovku?!? nemas ich uz dost??

ale k teme...
Ja ti k tomuto moc poradit neviem ale poviem aspon svoj nazor. Jej vzhlad neni nic moc...(jej prednostou je iba ta sklopna pazba) ja osobne by som kupil vzduchovku z pevnou pazbou... a ako ta poznam ty ju urcite budes chcet hned prerabat a pokazis jej pant :shock:
takze jej ajtak neskôr tu pazbu zafixujes...
aj keby sa ju nepokusis prerabat tak myslim ze po nejakom roku pojde pant dokelu... lebo vsak predsalen"made in china"
kup si teda radsej nejaku z pevnou... alebo ak najdes tak si ju kup v komisionale :)
inspiring_chaplygin

Príspevok od používateľa inspiring_chaplygin »

tohle bych nikdy nekoupil :!: Je to čínskej šmejd, přesnost je asi podobná jako kdyby jsi na ten terč házel kamínky a co se týče spolehlivosti, ta puška půjde brzo do kytek....
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

jj made in china a este k tomu ta ustova rychlost :roll: to je asi ako prak urcite nie skor staru slaviu 630
infallible_lehmann

Príspevok od používateľa infallible_lehmann »

Podla mňa by si mal oveľa viac dôverovať internetových obchodom než kvalite zbraní ktoré vyrába ČÍNSKA!! firma Norico lebo v opačnom poradí je to trosku nelogické a naivné nemyslíš?
Dôvod:na internetové obchody sa vzťahuje legislatíva, ktorú nám nanucuje naša úžasná(výnimočne bez štipky irónie) EÚ...ale stavím sa že o nej nemáš ani šajnu ako ta poznám,všakže? :?
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"