Stanovisko k rozhovoru HN s ministrom Kalinakom

Používateľov profilový obrázok
fotograf
častý prispievateľ
Registered for: 9 years 10 months

Príspevok od používateľa fotograf »

Tiež držím Jarovi palce, aj celej jeho firme. Spoznal som sa s ním osobne, keď som si pred 11-timi rokmi kupoval súkromnú zbraň pred odchodom na misiu. Veľmi som zvažoval, čo kúpiť, ale Jaro ma svojim osobným ústretovým prístupom presvedčil.
Vtedy síce ešte nebolo veľmi z čoho vyberať - vyrábali sa iba dva typy K100-ky (v dvoch modifikáciach). Išiel som do čiernej klasiky, lebo tých sa vyrábalo najviac. Mám číslo zo 4-tej stovky B-čkovej série - takže už skoro zberateľský kus. A zo začiatku (priznám sa bez bitky) som mal z nej "nervy", lebo furt niečo zlyhávalo (bolo by to na dlhšiu debatu...), ale Jaro mi všetko opravil a vyladil k úplnej spokojnosti ešte pred misiou.
Nakoniec som všetky misie absolvoval aj s touto svojou súkromnou zbraňou, a to bez závažných problémov napriek drsným podmienkam. Odvtedy už nedám na tieto zbrane dopustiť a verím, že za celú dekádu sa kvalita a spoľahlivosť posunula niekde ďalej a vyššie.

A ešte poznámka k tomu rozhovoru: ja osobne poznám dvoch frantíkov, ktorí mali "naše" - Jarove K100-ky, takže nekecal...
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"