Prednáška o NO/KN s JUDr. Marekom Čechom 21.3.2019

Mizulin
občasný prispievateľ
Príspevky: 64
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa Mizulin »

Vela ludi neprislo bud si pomylili mesiac, alebo tyzden a to myslim seriozne vazne (min 7ks):) . Na prednasku sa mohlo zareg o 10 ludi menej ako je kapacita kongresky. Vela ludi si sadne clovek medzera clovek. Tych 10 miest to malo kompenzovat a hlavne keby tam nahodou zabludila nejaka zbudila dusa, ktora uhradila poplatok, ale nezaregistrovala sa. Prednaska bola vypredana 2 tyzdne pred.V buducnosti by som si registraciu zas urcite nenechaval na poslednu chvilu. Aviza boli realne neboli to marketingove tahy, ak by sme isli komercnou cestou urcite by bolo viac roznych obrazkov na uputanie pozornosti.
Štefan252
prispievateľ
Príspevky: 147
Registered for: 8 years 1 month

Príspevok od používateľa Štefan252 »

slavmiro napísal: ... V zavere bolo spomenute, ze v buducnosti uz nebude ZP kat. B (drzanie) ale iba kategoria A (a ostatne mimo B). Dobre som pochopil?
A bolo povedané kedy (aspoň približne) nastane tá budúcnosť?
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Príspevky: 2914
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Publikum bolo super, otázky vecné a zaujímavé. Ďakujem.

Podľa návrhu novely ZP sa má zrušiť skupina B zbrojného preukazu (tzv. držanie zbrane) a bude existovať len tzv. nosenie.
Daniel_sk
prispievateľ
Príspevky: 156
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa Daniel_sk »

Existujuce Bcka ostanu platne predpokladam. Na jednu stranu to asi aj dava zmysel - ja nevidim vyhodu v Bcku oproti Ecku. Pre KN/NO mozem pouzit cokolvek doma, aj AR-15 napisanu na Ecko. Na druhu stranu nie kazdy chce byt v streleckom klube, aby mal doma zbran. A ked sa sprisnia podmienky na to, co sa povazuje za sportovu strelbu, tak to bude este vacsi problem.

Je este asi dost okresov, kde Acko je pomerne dost zlozite ziskat a tak aspon skoncil zaujemca s Bckom... (poznam z vlastnej skusenosti, Acko som vybojoval ale ostatni co poznam ho nedostali).. Cize podla mna tato eliminacia skupiny B sleduje len zase redukovanie poctu zbrani medzi obyvatelmi.
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."