Čo poviete na model Bruni-85?

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Jack napísal:C08R4: Nemáš pravdu, plynovka sa dá spoznať aj inak. Spredu napríklad tak, že si všimneš prepážku v hlavni.
Sak to som vravel, len je to tazke, ked sa ta situacia odohrava vo vecernych hodinach a ak je utocnik od teba tak 4-5 metrov. :wink:
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

83Sajmon napísal:....plynovky [tak isto ako aj ine hracky] by mali byt z vyroby oznacovane zo zakona ustim viditelne namalovanym na cerveno....
No ale plynovky su uz neni hracky, ale zbrane kat. D zo zakona... V tej istej kategorii ako niektore perkusky, kresadlovky a to su uz strelne zbrane :)
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5637
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Jack »

C08R4, myslím, že Sajmon tým hlavne chcel povedať, že by neuškodilo, keby tu niekto schválil zákon podľa ktorého by rozdiel medzi "ostrou" a plynovkou, či airsoftkou bol jasne viditeľný už na prvý pohľad. Podľa mňa je to však vcelku jedno. Keď je niekto taký blbý, že ťahá plynovku, nech nesie následky (napr. reakciu obráncu) pekne naplno a natvrdo, ako keby útočil ostrou.
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Jack. Nič v zlom ale mal by si poprosiť adminou aby všetky podtémy ktoré sú v „Expanzné (plynové) zmazali a nechali len jednu ktorá by sa volala „Anti expanzné názory“ :D , nakoľko pri čítaní akejkoľvek témy či už názor na určitého výrobcu alebo inej problematiky týkajúcej sa plynoviek otočíš na to aká blbosť je kúpa plynovky .
Už keď sme pri tom. Bolo spomenuté ako sa rozšírili plynovkári, že si ju veľa ľudí kupuje atď. Koľko prípadov vieš, že v incidente s plynovkárom došlo k jeho usmrteniu zastrelením držiteľom gunu.?
Ver mi, ak by si nemal s nejakých dôvodov pri sebe zbraň a niekde v nočnej ulici by na Teba vyrukovali dvaja traja pribratejší mládenci že ti dajú papať a mali by pri sebe basebolku prípadne nejaký telescop bol by si rád keby že máš pri sebe akúkoľvek funkčnú plynovku.
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Zasa si pletiete utocnika (konkretne Jack) s plynovkou a cloveka co sa chce s nou branit v reakcii na nejaky utok, napr: nozom. Uz mi to tak pripada, ako keby bola plynovka len nastroj na pachanie trestnej cinnosti :lol: , podla vasich nazorov, ale rozhodne plynovky neobhajujem, no nie kazdy zas moze mat ZP, takze tak... A o teleskope som tu uz prezentoval svoj nazor.
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5637
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Jack »

Janesk, neviem, či ti tak veľmi vadia moje antiplynovkárske názory, alebo ti už vadím aj ja. :roll: V podstate mi je to jedno, chlieb ani pivo lacnejšie nebudú. Tvoje názory si vážim, aj keď s nimi občas nesúhlasím, no nečakám, že to budeš brať rovnako. Lenže tento teraz si riadne vedľa! :) K plynovkám som už svoje povedal na iných miestach tohto fóra a nemyslím si, že by som prišiel s čímsi tak prevratným a múdrym, že by som to mal opakovať stále dokola. Napríklad v tomto vlákne. :P Všimni si, že diskusia sa tu zvrhla na to, ako rozpoznať v kritickej chvíli plynovku od ostrej. V poslednom príspevku som sa len pokúsil interpretovať slová iného člena tohto fóra. Prezentuje tu čosi, čo sa často objavuje v diskusii - že napodobeniny ostrých zbraní by mali byť nejak viditeľne odlíšené. Myslím si opak. Nevidím na to dôvod. A že z týchto slov má niekto iný pocit, že si pletiem "útočníka s plynovkou" nechám bez komentára. That´s all. 8)
inspiring_galois

Príspevok od používateľa inspiring_galois »

ked uz bola rec o plynovkach a teleskope, ako rozdiel a vyhody, teraz prosim do toho nebudeme nejaky kaser, ok? takze ked si tak vezmes, tak podla mna skorej vytiahnes plynovku s puzdra, ako keby si mal vytiahnut teleskop, no boxer mozes vytiahnut , ale nemozes sa branit z dialky, ved plynovka 9mm na e-zbrane dosiahne 3.5m! a ak vytiahnete vy prvy teleskop, tak to znamena, ze utocite vy a nepouzivate teleskop ako obrannu zbran, ale ako utocnu a naviac ak by ste aj boli v tej situacii, kde sa s nim branite tak pachatel vam ho kludne vytrhne a zbije vas s nim a nie vy jeho 8) :wink:
inspiring_mcclintock

Príspevok od používateľa inspiring_mcclintock »

...ano Bruni 85 vrelo doporucujem....na desinsekticidne prace v exterieroch, napr. na zostrelovanie osich hniezd noviamidom, je to uspesne otestovane aj v USA.

(sorry kludne to deletnite ja len som chcel byt vtipny :lol: )

Ale fakt je to uz dost OT tu, chudak zakladel tohto prispevku, takze uz sem nepisem, bye...
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Jack: Nie v pohode, jasne že mi nevadia tvoje názory a Ty vonkocom nie. Ja sem chodím diskutovať a vymieňať si názory prípadne čerpať informácie rovnako ako aj Ty.
Ako si dobre pamätám tak aj Ty si reagoval na moje príspevky týkajúce sa plynoviek a väčšinou s oponovaním a ja som to bral tiež s rešpektom a nikdy by ma nenapadlo, že by ti vadil môj názor alebo nebodaj ja. (aspoň dúfam že to tak bolo a je).Tak neviem prečo si napísal to čo si napísal . :roll:

To či som vedľa ako píšeš na môj predchádzajúci príspevok už rozoberať nemienim. Nech si každý vytvorí svoj názor ak bude čítať to čo sme sem popísali na danú tému v tomto alebo už v inom topicu a urobí si vlastný obraz o tom čo píšeme.
Aby som už nebol úplne OT, :D tak ešte pripomeniem, že som v minulosti mal spomínaný model BRUNI 85 a môj názor ako som už pred tým písal je že vzhľadom na cenu to nieje zlá voľba aj keď neviem či tie zádržky čo som s ňou sem tam mal boli spôsobené nevhodným výberom nábojok, alebo to je pri tomto modely bežné. ( približne jedna s 15 - nevyhodilo nábojnicu)
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5637
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Jack »

Janesk, len som chcel vedieť, na čom sme. :wink: Som rád, že to berieš ako ja - ako pohodovú diskusiu. A to, že si vedľa bolo myslené tak, že si v tých dvoch mojich predošlých príspevkoch videl aj to, čo tam nebolo, teda, že nadávam na plynovky, či nedjabože "plynovkárov". Ale veď pohoda. Hlavne, že sme si to vydiskutovali. :D
inspiring_khayyam

Príspevok od používateľa inspiring_khayyam »

chlapi troska ma zaujala tato diskusia tak pridam aj ja nieco.... na margo nazoru co ak majitela PTB zbrane zastreli niekto ostrou. nuz ulica je tvrde miesto kazdy fight je vysoko nevyspytatelna vec. kto vie zarucit ze ked sa budete branit kaserom nik vas nezastreli??? pripadne utocity kaserom. preco by vas nemal zastrelit z coho tak usudzujete? alebo s teleskopom v ruke preco by vas nezastrelil? uplne v pohode si myslim ze by by majitel teleskopu mohol prist k strelnym poraneniam pri umysle pouzit teleskop proti majitelovi strel. zbrane takze hitovy nazor kaser + teleskop a nezastreli ma osoba s ktorou idem do fightu ci uz ako obranca , alebo ako utocnik hmmmmmmm nespoliehal by som sa ani len troska na to chalani

a teray k druhej casti ... teraz sa nikto neurazte please. nemyslim to v zlom sam som bol taky. je pre mna usmevne ako utkvelo verite myslienke ze s ostrou zbranou zastrelite utocnika pokial vas zasiahne OC sprayom pripadne plynakom . skusil som PV na vlastnej koži pani. v praci sme robili rozne testy no a ked som to schytal z ten plynovky nebol som schopny rozoznavat kde sa utociaca osoba nachadza vlastne ako nahradu real zbrane som mal airsoft , tak som skusal strielat bez mierenia len tak . nic som netrafil. protoze ked som si myslel ze stoji predomnou alebo niekde z boku stal presne za mnou a kopol ma do "riti" hehe tak som sa chcel este na cosi zmoct ale proste uz som nemal na to dusilo ma jak svina proste a viete co Vam poviem ?? nechcem to zazit nikdy viac heh .. rovnake veci sa skusali s kaserom s nahlym utokom bez pripravy no proste ten co to schytal aj napriek zbrani u seba sa na nic poriadne nezmohol. co vam poviem . bolo to poucne .. dovtedy som to velmi podcenovat zvykol po tejto skusenosti uz nikdy!!!

zalezi od toho ako sa ten plynak /kaser pouzije . pokial je to nahle tak bz som povedal ze smola nech mas cokolvek pri sebe. bez zraku sa zle striela...
inak BRUNI nie je podla mna asi stastne riesenie su kazove. a model 85 je zbytocne velike hovado
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"