Ruger LCR
To gewehr ja len toľko. Revolver nie je pištoľ, väčšia vôľa u revolveru - hotové nešťastie. Tam by to malo byť zosynchonizované na desatinky mm valec- hlaveň, či myslíš, že tieto už majú pohyblivú hlaveň a nábehovú hranu LCR má väčšiu časť rámu z nejakého bakelitu nie z ocele, je to ten materiál ako LCP, preto trochu tie obavy. Už prasklo pár rámov na revolveroch z ľahkých zliatín, tak aby aj z toho nebol za chvíľu zlamovák Možno by stačilo urobiť tú súčiastku masívnejšiu, síce by sa pridalo pár gramov ale bolo by ticho Na strelectvi.cz píše chlapík že hrká ako hrkalka pre deti, keď z nej nebudem strieľať, vyberiem včely a dám malému nech sa hrá:idea:
Inak už som povedal, že sa mi LCR páči, asi preto tak špekulujem, nerád by som sa kopol
Inak už som povedal, že sa mi LCR páči, asi preto tak špekulujem, nerád by som sa kopol
to:DeMaio
To puzdro ti asi moc nepomoze,lebo je konstruovane na naboje v nabijacihc clipoch (odhadujem ze toto konkretne je 45ACP ) a LCRko strelbu s takymto clipom neumoznuje. Mavaju to revolvery na pistolove strelivo. Ty by si skor potreboval nieco taketo:
http://www.midwayusa.com/viewproduct/?p ... ber=466721
To puzdro ti asi moc nepomoze,lebo je konstruovane na naboje v nabijacihc clipoch (odhadujem ze toto konkretne je 45ACP ) a LCRko strelbu s takymto clipom neumoznuje. Mavaju to revolvery na pistolove strelivo. Ty by si skor potreboval nieco taketo:
U SP101 povrch nerezového valca je leštený,
u LCR môže byť čiernený alebo leštený a lesklý.
Ak máš čiernený v., neodporúčal by som abrazívne čistenie.
Pokiaľ nános nie je výrazný /pripečený sajrajt/ - nechal by som čelo valca tak ako je.
LCR má rám z Al a housing = stvrdené sklovlákno, a povrchovku z tvrdého synergistického mat.
u LCR môže byť čiernený alebo leštený a lesklý.
Ak máš čiernený v., neodporúčal by som abrazívne čistenie.
Pokiaľ nános nie je výrazný /pripečený sajrajt/ - nechal by som čelo valca tak ako je.
LCR má rám z Al a housing = stvrdené sklovlákno, a povrchovku z tvrdého synergistického mat.
Veru máš pravdu,lenže s rýchlonabíjačmi je trochen problém..Jeden sme skúšali a náboje vošli len do tretiny..Nepustil ich ten výčnelok za valcom.No škoda,lebo ako púzdro na náboje sa mi celkom páčilo..MRBLUE napísal:to:DeMaio
To robogti: ja si myslím,že problém bude niekde inde.Dotyčný na CZ fóre písal ako o hrkálke,ale zjavne nevedel čo píše.Ono keby si si LCR-ko poťažkal v ruke zistil by si,že to je len taký jemný hrk,ktorý ako píšu ostatný nevadí absolútne ničomu.To máš ako so všetkým.Keď som kupoval fiata neznalý ma odhovárali,nekupuj,budeš sa s ním iba trápiť a podobne.Mechanici Lenže doba Una a Tipa postúpila a ja mám Fiona už tretím rokom a pohoda.Ale to už som OT..
No mal som LCR v ruke, ale nestrieľal som. Ja len preto aby sa to časom neuvoľnilo viac a potom nespôsobilo nejakú závadu.
No že doba pokročila, je síce dobrá výhovorka, ale sa mi vidí, že voľakedy bolo tých zbraní menej, robili sa precíznejšie a z poctivých materiálov.
LCP je výborný príklad - sklamalo ma na celej čiare
No že doba pokročila, je síce dobrá výhovorka, ale sa mi vidí, že voľakedy bolo tých zbraní menej, robili sa precíznejšie a z poctivých materiálov.
LCP je výborný príklad - sklamalo ma na celej čiare
to:DeMaio
Osobne som si so Statov este nic neobjednaval,ale skus sa pomotat po fore,kde su nejake temy o tuningu a tam si chalani objednavaju veci z USA. Urcite ti poradia ako na to.
to:robogoti
Vela zalezi,co od zbrane ocakavas. Ked si to vezmes,Ruger LCP je v slusnej razi 9Br a vazi nejakych 250g,Ruger LCR 38Spec vazi 380g. Ked si proti tomu postavis starsiu klasiku v tejto kategorii "vreckovych" zbrani CZ Duo,tak ma oproti nim velmi malo ucinnu raz 6,35 a vazi nieco cez pol kila. Striela sa s nou ovela horsie ako s LCR,LCP. CZ50 alebo 70 su este o 200g tazsie a strelba je co sa tyka komfortu asi na urovni LCP ci LCR,ale raz maju len 7,65Br. Napriklad u tychto zbrani sa stava,ze sa zlomi udernik.
Ono zavady sa vyskytovali asi vzdy,ale nakolko nebol internet a info zo "zapadu" sa sem moc nedostavali,tak sme sa to nedozvedeli... Urcite su dnes lepsie materialy,lepsia kontrola akosti,spolahlivost a zivotnost. Ale su aj narocnejsi uzivatelia.
Osobne som si so Statov este nic neobjednaval,ale skus sa pomotat po fore,kde su nejake temy o tuningu a tam si chalani objednavaju veci z USA. Urcite ti poradia ako na to.
to:robogoti
Vela zalezi,co od zbrane ocakavas. Ked si to vezmes,Ruger LCP je v slusnej razi 9Br a vazi nejakych 250g,Ruger LCR 38Spec vazi 380g. Ked si proti tomu postavis starsiu klasiku v tejto kategorii "vreckovych" zbrani CZ Duo,tak ma oproti nim velmi malo ucinnu raz 6,35 a vazi nieco cez pol kila. Striela sa s nou ovela horsie ako s LCR,LCP. CZ50 alebo 70 su este o 200g tazsie a strelba je co sa tyka komfortu asi na urovni LCP ci LCR,ale raz maju len 7,65Br. Napriklad u tychto zbrani sa stava,ze sa zlomi udernik.
Ono zavady sa vyskytovali asi vzdy,ale nakolko nebol internet a info zo "zapadu" sa sem moc nedostavali,tak sme sa to nedozvedeli... Urcite su dnes lepsie materialy,lepsia kontrola akosti,spolahlivost a zivotnost. Ale su aj narocnejsi uzivatelia.