RÁM MK12 - nová generácia

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

Kuro napísal:pretože .45 je tak bachrata pri dvojradovom zásobníku, že s vymenitelnými chrbtami by boli len nasledujúce možnosti :
Bachratá, bachratá a bachratá.
rovnako u P11 , ktorá je prtítko ako male Glocky stráca vymenitelný chrbát zmysel...

no co uz tu 45 chcem takze uz len k doktorovy nech mi tie prsty predlzi :twisted:
Používateľov profilový obrázok
boris
expert
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa boris »

nomed - hadam to nebude az take kriticke. mozno ti pomoze ak si na pukanu nechas osadit sportovu plochu-rovnu spust.
Rohypnol
prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Ostane tam niečo,čo bude tlmiť dobeh záveru? Pri výklopnom lučíku tam boĺa spomínaná priamo funkcia bufferu. Nechali ste tam nejaký toten bazmek, ktorý to tam bude tlmiť , keď už lučík nebude výklopný?
Inak Jaro, ako vždy, klobúk dolu pred tvojou ochotou počúvať vox populi. A je jedno, či si to urobil na požiadavku strelcov, alebo z inýxh pohnútok.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

boris-ine nezostava ked nepojde(nebude) chrbat bude muset ist spust ..... len na K-cku je plastova na CZ75 sa upravila "natvrdo" povodna :D

ono v cachticiach som ju skusal ako 1-vy pri natiahnutom kohute mi sedi akurat len pri pretlacani ju poriadne nedociahnem ... :?

ale co ma na nej najviac prekapilo bol spuste ktory bol hladky jak ... a podla info. co som dostal zevraj by mala byt taka aj seriova ... takze neviem sa dockat :twisted:
Boris27
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa Boris27 »

mne by sa pacil takyto ram, nebude niekedy v buducnosti neico take :D

Obrázok
boris
expert
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa boris »

pieskovy ram mk7 tu uz bol. vsetko je len otazka ci sa stretnu naklady na vyrobu a dopyt. osobne sa skor domnievam ze lepsie bude nechat si ram dodatocne "nakamuflovat" specializovanou firmou podla vlastneho gusta ako cakat ze nieco podobne pojde na trh priamo od GP.
yarco
moderátor
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa yarco »

Boris27:
Tu nájdeš popísaných zopár možností custom povrchovky, len neviem, ako to je s dostupnosťou u nás:
http://gunnuts.net/2011/11/17/firearm-coatings/
ozon
expert
Registered for: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa ozon »

tu su dostupne rozne povrchovky a mozno aj cena bude na mensi kus nizsia:

http://www.waffen.sk/spravy-info/-tuning
elegant_nash

Príspevok od používateľa elegant_nash »

mozno blba otazka, ale som majitel k100 mk7 len chvilu. bude sa dat novy ram jednoducho vymenit za mk 7, myslim ze ci je aj nejaka zmena na zavere a tak.
dakujem
peter
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

:cry: ...prečítajte si všetky príspevky :lol:
elegant_nash

igoca52 napísal::cry: ...prečítajte si všetky príspevky :lol:
no veru som si vsetky precital aj 2x, no nikde nie je jasne napisane, ci bude ram mk12 kompatibilny s ostatnymi dielmi zbrane mk7. je pisane, len ye to je nastupca
agger
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa agger »

A mimo toho si precitaj aj pravidla tohto fora ;)
elegant_nash

ak sa to tykalo "necitovania" tak sa hlboko ospravedlnujem..neviem preco ste niektori taki jesitni a namiesto toho aby ste mi dali 2 slovnu odpoved k veci, ma tu dodzubavate..radsej sa uz nic nepytam
Kuro
expert
Registered for: 21 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Pepe :
ano, bude to možne, ale len vo firme, a s výmenou vložky. ta je u Mk12 kratšia o 6mm ( kvoli rozoberacej platničke....)
elegant_nash

vdaka, to som potreboval vediet
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"