K 100 Subkompakt
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 2 months
Vseobecne - vadi mi, ked pridem ako zakaznik, chvilu sa mi venuju, v tom pride dalsi zakaznik a odo mna odide predavac, majitel a zacne vybavovat veci s tym druhym. Bez toho, ze pardon, musim nieco surne a pod. Stojim tam ako tlk a 5 minut si ma nikto nevsima, potom mu zas zazvoni telefon...Nie je to ojedinela skusenost.
Konkretne - potreboval som specificke naboje, o ktorych som vedel, ze ich maju v komisii (telefonicky som si to overil). Ked som sa tam dotrepal, vybehla zozadu panicka, ani nepozdravila, pytam sa na tie naboje - ona len pokrutila hlavou (ako ze ich nemaju). 3x som sa jej pytal, trikrat ako postihnuta len vrtela hlavou a cumela niekam nepricetne cezo mna ... Ale budiz. Horsie je, ze repas davaju robit amaterom, ktori ani nie su strojari a tak to potom aj vyzera.
nemam rad snobarinu, ale tiez ak sa niekto hra na tazky underground
Konkretne - potreboval som specificke naboje, o ktorych som vedel, ze ich maju v komisii (telefonicky som si to overil). Ked som sa tam dotrepal, vybehla zozadu panicka, ani nepozdravila, pytam sa na tie naboje - ona len pokrutila hlavou (ako ze ich nemaju). 3x som sa jej pytal, trikrat ako postihnuta len vrtela hlavou a cumela niekam nepricetne cezo mna ... Ale budiz. Horsie je, ze repas davaju robit amaterom, ktori ani nie su strojari a tak to potom aj vyzera.
nemam rad snobarinu, ale tiez ak sa niekto hra na tazky underground
Ja mám P1 a aj pri mojich skoro 100kg nie som vždy úplne presvedčený že to je "skryté" nosenie. Napr pod tričko ju na pás vôbec nedám, musím nosiť športovú košeľu ktorou ju prekryjem, potom je "neviditeľná". Ale napr stále som nevymyslel, ako ju schovať do obleku... Keby som si mal teraz kupovať zbraň, beriem určite niečo veľkosti P11...a búcham si hlavu o stenu, že som neposlúchol svojho Guru (ako to čítaš, ber to ako ospravedlnenie nedôvery v Teba) ktorý mi vravel o kompakte...vtedy sa mi to zdala úplná blbosť, sotva som sa nechal ukecať na P1 a nie fullsize.