K 100 Subkompakt

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa yarco »

Samarkand:
Ak to nie je tajomstvo, ktorý predajca to vravel?
friendly_pascal

Príspevok od používateľa friendly_pascal »

Meno s dovolenim nepoviem. Je z Bratislavskeho kraja. Preco je to dolezite?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Samarkand: pretože v Bratislave je niekoľko obchodov kde dostaneš fundované informácie a niekoľko kde ti povedia akúkoľvek hovadinu aby ťa prehovorili na to na čom majú väčšiu maržu. Plus je tu tretí typ, kde dostaneš hovadiny s dobrým úmyslom, pretože predavač nevie o čom hovorí.
boris
expert
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa boris »

mna by skor zaujimalo ake konkretne dalsie vyhrady mal predajca voci konstrukcii P11. nemyslim to ani ironicky ani sarkasticky. cira zvedavost...

a k tomu co pise yarco a zoid - su predajne kde sa apriori stavaju negativne k slovenskej produkcii pricom o nej prd vedia.
friendly_pascal

O.k., snad to tu necita. Je to Hermes. Ja som tu P11 nechcel kupovat, bavili sme sa len tak nezavazne. Vobec o pistoliach GP. K P11 vravel len o tych gripoch, ze to v krizovej situacii moze byt problem pri taseni....
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Však nech to tu aj číta. :twisted: V Hermese toho už natárali veľa. Info od nich treba brať s rezervou a overiť z iných zdrojov.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Tak Hermes je v tomto par excellence, tí predavači vedia o zbraniach dosť, ale majú tak vyhranené názory na niektoré veci, že by som to nebral vážne. Neboj aj keď by to čítali, oni si ťa nebudú pamätať, oni denne takých axiómov narozprávajú :D
friendly_pascal

no ale ze maju vyhranene nazory je uplne spravne, aspon su citatelni...radsej studenu alebo horucu vodu ako teplu :D
naposledy ma velmi sklamal Deas a hermesaci aspon tomu rozumeju, co predavaju...
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

v com Ta sklamal Deas?
friendly_pascal

Vseobecne - vadi mi, ked pridem ako zakaznik, chvilu sa mi venuju, v tom pride dalsi zakaznik a odo mna odide predavac, majitel a zacne vybavovat veci s tym druhym. Bez toho, ze pardon, musim nieco surne a pod. Stojim tam ako tlk a 5 minut si ma nikto nevsima, potom mu zas zazvoni telefon...Nie je to ojedinela skusenost.
Konkretne - potreboval som specificke naboje, o ktorych som vedel, ze ich maju v komisii (telefonicky som si to overil). Ked som sa tam dotrepal, vybehla zozadu panicka, ani nepozdravila, pytam sa na tie naboje - ona len pokrutila hlavou (ako ze ich nemaju). 3x som sa jej pytal, trikrat ako postihnuta len vrtela hlavou a cumela niekam nepricetne cezo mna ... Ale budiz. Horsie je, ze repas davaju robit amaterom, ktori ani nie su strojari a tak to potom aj vyzera.

nemam rad snobarinu, ale tiez ak sa niekto hra na tazky underground
igoros
moderátor
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa igoros »

vratte sa k teme
friendly_pascal

rozkaz :D
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Ja mám P1 a aj pri mojich skoro 100kg nie som vždy úplne presvedčený že to je "skryté" nosenie. Napr pod tričko ju na pás vôbec nedám, musím nosiť športovú košeľu ktorou ju prekryjem, potom je "neviditeľná". Ale napr stále som nevymyslel, ako ju schovať do obleku... Keby som si mal teraz kupovať zbraň, beriem určite niečo veľkosti P11...a búcham si hlavu o stenu, že som neposlúchol svojho Guru (ako to čítaš, ber to ako ospravedlnenie nedôvery v Teba) ktorý mi vravel o kompakte...vtedy sa mi to zdala úplná blbosť, sotva som sa nechal ukecať na P1 a nie fullsize.
friendly_pascal

Myslim ze pre GP robi Falco podpazne puzdro na P1 prave pod obleky. Ale ak mas moderny tesny oblek pri Tvojej hmotnosti (ja mam 95 kg), tak to bude trcat tak ci tak.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ide aj "tvar " postavy nieje 100kg chlap ako 100kg chlap tam nepomoze nijaký oblek ani puzdro :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"