GP: HNonline
- sundance.kid
- prispievateľ
- Registered for: 13 years 9 months
Vrchol toho je to, že Jaro už vlastne ani z ekonomického hľadiska túto zakázku z PZ SR, prípadne OSSR nepotrebuje. Je to pre neho len otázka hrdosti a to si povedzme na rovinu - marketingu.sundance.kid napísal:a najsmutnejsie na tom je, ze pre nasich nie je dost dobry. ale co uz ked u nas jede len ten kto masti...
Nech si myslíme o USA čo chceme, pri tom výbere, čo tam oni majú je úspech vyzbrojiť hocijakú jednotku zbraňami, ktoré nie sú zavedené v domovskej krajine. O K 100, ako voliteľnej zbrani v FBI som nevedel, to je iná pecka a vyjadrenie uznania.
Teraz ani neviem, čo tých smradov úradníckych sere viac. Či to, že bez podpory štátu sa niekto vyšvihol hore ( úspech sa neodpúšťa ), alebo, že je Jaro tak neslovensky tvrdohlavý a nedá nič do plechovky, príp. do krabice od vína.
[quote="elado"]ale no, dodávka 26 tisíc, či koľko, pištolí je určite zaujímavá aj pre grandpower.
Asi som nemal najšťastnejšiu kombináciu slov. Samozrejme, že 26 000 pištolí + servis nenechá chladného žiadneho výrobcu.
Počul som, alebo čítal, že GP má objednávky na rok dopredu, pri vyťažení plných kapacít. Taže asi tak, že aj bez štátneho kontraktu budú fachať na plno celý rok.Čo je, samozrejme, fasa.
Asi som nemal najšťastnejšiu kombináciu slov. Samozrejme, že 26 000 pištolí + servis nenechá chladného žiadneho výrobcu.
Počul som, alebo čítal, že GP má objednávky na rok dopredu, pri vyťažení plných kapacít. Taže asi tak, že aj bez štátneho kontraktu budú fachať na plno celý rok.Čo je, samozrejme, fasa.