Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Guns tam ma 5 zasahov 2ks su v cervenom. Predpokladam, ze zase "ladil" pocas strelby vietor.
Vietor bol nevypocitatelny. Ked som strielal Battlefield na prvych gongoch som nekorigoval nic a islo to skoro na stred. Az tie posledne dva som korigoval 20cm. Vietor tam bol samozrejme naopak ako na palebnej ciare. Neskor tam nebol ziadny a Ivan B., strielal ako posledny tvrdohlavo naklikal a islo to vsetko mimo.
sniper68
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

3 rany??? co mas za optiku...???!!!
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Turbi: Mhm, pozri lepsie, je tam 5 ran (nastrel nebol ziaden, strelba len tak z narychlo zaujatej pozicie, a 15 svedkov :lol: Nejaka spickova benchrestova puska by ciste teoreticky mohla mat rozptyl cca 5cm na 500m, ale len ak by bola v zveraku na stole a bolo bezvetrie, pripadne mala uplne konstantny vietor a viacero nastrelov.

AKI: Mhm, zbytocne som to (opat :roll: prespekuloval, prve dve rany (center) som dal na styri kliky, potom ten vietor zacal silniet tak som este jeden pridal (to je ten zasah 4 cm napravo), a potom ked mi odfuklo sirak tak som automaticky (navyk z Oberlandu) pridal dalsie dva kliky (to su tie posledne dve rany 9cm vpravo)... :lol:

Na 525m a gongy/battlefield bol ten vietor ozaj nevypocitatelny, Ivovi (sentinelovi) som este hlasil ze aj ked pri nas fuka zprava cestou sa to otaca a mirage ide zlava, ale tak ako pises nechal to naklikane a slo mu to doprava.

Na tomto zavode sa ale celkom dobre dorovnala balisticka vyhoda vacsej raze (rychla strelba na kratke vzdialenosti a stejdze ako beh s nabojmi alebo strelba v sede vyrovnala tych par vacsich vzdialenosti), rovnako ako semi-cka s opakovackami (AR15ky si napriklad 'lov na zombikov' vcelku vychutnali, a aj s Dragunovom sice na Battlefielde valili super, len im zasa potom nestacilo strelivo/zasobniky).

Poradie tusim najviac zamiesal zrovna Battlefield a potom 20m s kratkou na pachatela za stenou (tam by sme ale nabuduce mali bud zmenit hodnotenie, alebo znizit pocet ran).

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Pozeral som to na mobile,prepac...tak to su potom pekne zasahy na taku flintu :)
Gunslinger
moderátor

Turbi: V pohode a dik. Skoda ze si nemohol dojst, mal by si dvojnasobnu balisticku vyhodu (dobra balistika plus prijatelny spatny raz s 6,5-284kou, a zasa s .45kou by ti aj tie poppre na 50m padali jedna radost... :wink: Kvoli tomu vetru (ktory ich zhadzoval) sme ich museli zkalibrovat/predklonit na viac nez sa dava bezne, a nasledne ich nase 9mm museli dost 'presviedcat' (tusim AKI dal tomu poslednemu dve na stred a padol mu az ked dal tretiu popprovi 'medzi oci'... :lol: :twisted:

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Guns to by som musel prv trafit :D priznam sa ze dynamicku pistol neviem strielat resp. ju nestrielam este mierenku hej, by som sa hanbil tam mierit pol minuty pistolou :)
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Tak pravda je ze pistolky nam pomohli, je ale pre nas novacikov semi 223 zaujimave vas sledovat, mame sa co ucit, ale pravda je ze pokial by sme tam neprisli, ze sa hambime tak by sme sa pripravili ovela..., ja osobne sa velmi tesim tym vasim vymyslom, toto sa tak lahko neda strielat inde...pre mna to je riadna exotika.
AKI
expert

Priloha terce z poslednej sutaze:
https://picasaweb.google.com/z558725/DP ... directlink

Nafotil som aj asfaltovych holubov, ktore sa pokusal zastrelit Lovec pri sniperskom suboji. Pekny rozptyl len trochu hore. :roll:

Guns mas pravdu, ako to tak pozeram tak som si sutaz posr.. pistolovymi disciplinami. Pachatela vedla steny nastrielat 20x20 by bolo 400b - :shock:
Skoro rok som poriadne nestrielal z pistole vidim, ze to nechalo svoje stopy. :twisted:
Gunslinger
moderátor

duros: Dakujeme, snazime sa :wink: Ty si mal tu druhu AR15ku? Skoda ze si sa nepochvalil nickom z webfora, ale nabuduce uz budem vediet.

AKI: Mhm, keby sme nedali 'pistolky' tiez by som si polepsil (bol by som prvy :twisted: ale zasa takto to bolo myslim o dost zaujimavejsie a pestrejsie. A tiez este nemam Siga s novymi mieridlami uplne v ruke, ale parkur zmakol jedna radost a trouble mi robila len ta 'rychlo-mierenka' na 20m (tiez som sa 'ulakomil' na tu 20bodovu hlavu... :lol:

Inak, povodne tych 20m malo byt 10 ran (5+5) a 30 sekund, a aj to paskovanie zasobniku a strelba na 10m malo byt tiez na 30 sekund, ale aby si ludia viac a lepsie zastrielali sme to potom zmenili na dlhsie casy a viac ran.

Gunslinger
AKI
expert

Proti pistoli nemam absolutne nic, ale jedna disciplina ma potencial 400b co je killer kriterium. Nastastie sme boli vsetci rovnako slepy a nikto nedal 300-400b s cim by som namal v casoch ked som trenoval viac pistol ziadny problem. Navrhujem obmedzit len bodovy zisk, alebo pocet ran pripadne skratit cas tak ze vaecsina by mala problem tych 20 ran vobec vystrelit. Vzdialenost a velkost terca bola podla mna ok.
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Staci obmedzit body.....pocet ran je OK.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Gunslinger: no ja som ten nesikovnejsi s 223, kolega to slusne vymastil s tou Par15kou skoda, ze si nenabil dostatocne mnozstvo ran na ten Batellfield, 400 a 500m mal fajnovo strelene, ja sa este musim ucit.. Rany by som neobmedzoval , len dajte za to menej bodov ved zabuchat si treba, ta brokarica je super ,bo sa striela len velmi malo, takze tam by nebolo od veci pridat rany, staci hrubsi brok a gongy popadaju. Mozeme doniest male hardoxove popre su vyssie ako gongy a tazsie, vietor ich nebude zhadzovat ako tie velke.
AKI
expert

Kolega s AR-kou nas mohol pekne vyprasit keby mu nedosli naboje. Pozeral som jeho terce doma ked som to vsetko fotil. Neuveritelne co sa da nastrielat .223kou na taku vzdialenost. On bol tusim jeden z tych co mu na 525m odpadol terc? Beriem to ako svoje osobne organizatorska zlyhanie. Obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

"....bude zloba, sefe..." Som ti vravel, ze tie tercove zariadenia nie su europsky standard, co sa tyka symetrie a presnosti... :lol:

Inak mam napad-kto je za to, aby sa oddelili lubovolne 223jky od ostatnych - zase hrozi,ze nam neostanu metale a diplomy.... :twisted: :lol: :lol: :lol:
AKI
expert

No problemo. Na buduce odpadne dostatocny pocet tercov na to aby nam nieco ostalo. :lol: A hlavne ty budes musiet strielat puskou pre open nie standart. Inak bude potrebne tych tercov odpadnut omnoho viacej. :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"