Poriadny kaliber v Galante!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

kua ale sa staršiemu prieskumníkovi s tým ko...ky bežal zrýchlený presun lesným porastom :D čo nespíš bratu?
Naposledy upravil/-a inspiring_bohr v 11 Júl 2011, 18:41, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

ne ne bráško, vidím , že sa oprášila téma s prívlastkom "para" - tak čo by sme nepridali trochu zo súdka spomienok na krásne časy z filmu Co pak je to za vojáka :D
inspiring_curie

Príspevok od používateľa inspiring_curie »

mi už zrýchlený presun beháme len po asfaltovej hrádzy pri váhu, teda niektorý bežia ja polovicu trasy odkráčam lebo musíme dorazit pokope . a aj tak je tam vždy nejaký vyvrtnutý členok. nechcem si predstavit strelby z RPG-7 , bo by boli aj asi nejaké straty.
Naposledy upravil/-a inspiring_curie v 12 Júl 2011, 16:35, upravené celkom 1 krát.
inspiring_bohr

ugli a vaším bojovým porikom je "za císaře pána a jeho rodinu" :D
inspiring_curie

Príspevok od používateľa inspiring_curie »

S polutovaním musím priznat ,že ano. Teraz je dôležité vediet naspamät prísahu, povinnosti vojaka a td... a či už nastrielam alebo nie, to neva šak papier znese. Nedajbože sa ta v zákope ešte aj opítajú či si si istý že chceš hádzat granátom a či sa na to cítiš ale to su rozprávky z iných útvarov.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to neni len v vasom rezorte :oops:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

vbobo napísal:ugli a vaším bojovým porikom je "za císaře pána a jeho rodinu" :D
:lol: :lol:

inak pri zrychlenom presune som vzdy taktizoval,tak aby na konci som mal rezervu.Vzdy si na nas este nieco pripravili :D
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ked uz pvy krat nevladzes, tak este 4 krat tolko vladzes, to nam hovoril vzdy velitel :twisted: .
inspiring_bohr

elektron- no ide o to aká dlhá trasa je pri tom zrýchlenom presune na tých 5-6km sa dala užmýkať nejaká rezerva "kdy by neco"ale pri 12-15 km jediné taktizovanie spočíva v tom,že po rovine a miernom stupaní behom,do kopca rýchla chôdza a z kopca takzv.odych behom. aj tak si ku koncu pár krát človek prehltol obsah žaludka tlačiaci sa do ustnej dutiny :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"