Walther P99 vs HK P2000 vs SIG SP2022,kal.9.mm

eager_lalande

Walther P99 vs HK P2000 vs SIG SP2022,kal.9.mm

Príspevok od používateľa eager_lalande »

Cafte,vie mi niekto poradit medzi tymito zbranami? zaujima ma hlavne dlzka chodu spuste a spatny raz.Mal som Glock kal.40 S&W a spatny raz mala dost velky,to mi nesedelo. Uvazujem nad jednou z nich,mam vykukane vsetky tri, cenovo su rovnako.dakujem milan zo zvolena :shock:
Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Príspevky: 1314
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Vsetky pistole co nad nimi rozmyslas su dobre zbrane,takze v podstate zalezi na tvojom pocite,ktora ti lepsie sedi ci je simpatickejsia. Ale pri kupe zbrane sa treba zamyslat aj nad takymi vecami,ako je servis,dostupnost nahradnych dielov ci prislusenstva. A zrovna znacky ktore si si vybral na tom u nas niesu u nas na tom prave najlepsie. V tomto asi u nas su najlepsi Glock,CZ,GP.
eager_lalande

Príspevok od používateľa eager_lalande »

dakujem MRBLUE, s tym servisom to asi bude pravda,ale to asi riesit nebudem,cela otcova rodina su v zbraniach ako doma,tak mi snad pomozu ak by sa pokazila.Co sa tyka vyberu,asi naozaj si to pojdem vyskusat,zajtra ma prist chlapik s HK-ckom,tak uvidim ako mi sadne.vzdy som tuzil po waltheri,ale zda sa mi akysi uzky,uvidm.dakujem.caf.
Marek Z
častý prispievateľ
Príspevky: 690
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Marek Z »

ono vyberaj srdcom, ale aj hlavou. mne sa napriklad P99 velmi pacil vzdy a ked som mal nakoniec tu cest, tak som zistil, ze mi vobec nesadla od mieridiel, uchopu, spuste (ale tebe moze). na zbraniach ide hlavne o doplnky, ktore ako zozeniez pocnuc puzdrami, zasobnikmi az po nahradne pruziny.
eager_lalande

Príspevok od používateľa eager_lalande »

diky,asi mas pravdu.vcera som bol skusat HK P2000 a celkom mi sadne do ruky,je celkom vyvazena,a aj ked som vystrielal len jeden zasobnik tak mam pocit ze sa jej u mna bude pacit,asi ju zoberiem.
kamarat ma USP ,ta sa mi nepaci a ani sa mi z nej nestriela dobre a zda sa mi komplikovana.chce su akurat predat za nejakych 450e.P2000 mi pride lepsia aspon pre mna.
Ani nekope,akurat to taham vlavo dole,no strely mam celkom vkope.to skusim zlikvidovat treningom. :D dik.
Napísať odpoveď

Návrat na "Walther"