Diamondback DB380

Používateľov profilový obrázok
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Diamondback DB380

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Chcel by som sa spýtať na váš názor ohľadom Diamondback DB380. je to priamo konkurencia pre Ruger LCP, Kahr, NAA Guardian. Stretol sa už niekto z vás s touto zbraňou? Ak áno, aké boli pocity?

Je vôbec k dostaniu v slovenských obchodoch? (google mi s týmto nepomohol). Túto zbraň som videl len na stránkach českých predajcov v cene až okolo 13000 CZK (520€).:idea:

http://www.youtube.com/watch?v=Ob4BuZHDR4I
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

v casopise Zbrane a Naboje bude nan recenzia v buducom cisle tj. 2/2011 aj som na nu zvedavy
Kuro
expert
Registered for: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Tak sme ich doviezli . 20 kuskov...
cena kus menej ako v čechách, 451 Eur vratane DPH....
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Kuro - NAA Guardian nechces doviest?
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

krása... teším sa na vaše hodnotenie, fotky a na možnosť zakúpiť ju na Slovensku. verím, že to bola správna voľba doviezť tieto zbrane.
Kuro
expert
Registered for: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

predražený šmejd, nevedia čo zan pýtat....

dirty.harry napísal:Kuro - NAA Guardian nechces doviest?
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Dneska sme moju trosku prevetrali, buduci tyzden v utorok alebo stvrtok na strelnici nafotim a spravim nejake to video.

IMO vinikajuca vecicka do ponozky :)
Filip
častý prispievateľ

vyzera ze sa vecicka musi trosku "zabehat".

S&B strelivo mi nejak nepapa - bud to ma tvrde zapalky alebo neviem. proste cvakne, vidno ze do zapalky udernik cvakol, ale vystrel nikde. Mozem ten naboj skusit odpalit aj 5x proste nic...

Prvni partizan zasa odpaluje vpohode, ale sem tam (1/10? viac ako by clovek od zbrane ocakaval) sa zasekava pri podavani.

Vo stvrtok skusim prehnat aspon 50 partizanov a uvidime co s tym potom bude.
Filip
častý prispievateľ

Vyzera ze casom sa to este zhorsilo. Zasekava sa to s kazdym 2hym vystrelom s cohokolvek, a ak sa nahodov nezasekne tak naboj neodpali :/ Davam to an reklamaciu a uvidim co z toho bude...

Zasek sa prejavuje tak, ze pri podavani je vysunuty udernik, a naboj ktory ide z dola sa onho zadnou castou sekne a vzprieci.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

V sobotu som mal možnosť túto zbraň vyskúšať, majiteľ (neviem či to bol Filip) mi hovoril o rôznych problémoch so zbraňou o tom ako keď sa zasekne treba vybrať zásobník a ešte tam po niečom buchnúť, napriek tomu som ju chcel vyskúšať. Spätný ráz po prvom výstrele bol príjemný, po druhom sa zbraň zasekla a to tak originálnym spôsobom, že až po 10 minútach sa mu ju podarilo rozobrať a bolo vidieť, že vratná pružina preskočila cez vodiacu tyčku - fantastická pištoľ :roll:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ak máš na mysli debatu pri ktorej som bol aj ja, tak to bol Filip.

Ešte doplním ohľadom streliva, že sme na stretnutí východniarov skúsili moje náboje od ZVS, a vôbec tej pištoľke nechutili. CZ83 ich odpaľuje bez problémov.
Buď je tento kus čo má Filip nejaký extra nepodarený kus, alebo vo fabrike zabudli tento model otestovať.

Filip, na tvojom mieste by som to skúsil vrátiť a za tie prachy zobrať LCP, čo tiež nie je najlepšia zbraň na svete, ale aspoň funguje. :?
inspiring_panini

To ja by som skôr išiel do Kevina. Síce som už viac razy počul že streľba z neho masochizmus a že to bolí, ale sťažnosť na kvalitu som asi nepočul, čo sa o LCP nedá povedať.
Filip
častý prispievateľ

Crep je momentalne v GP, ozvali sa mi s tym ze reklamaciu neuznavaju koli tomu ze som zle zlozil zbran pred tym ako som im ju poslal (po tom co ju Zoidbergov vystrel rozhodil nasrot tak ci tak....) a s klasickym slovenskym "u nas to ziadnu chybu nevykazuje" , hlavne ze v BA s tym mame problem dvaja, a po forach na nete snad kazdy kto ma tuto seriu :/

som fakt zvedavy ako sa toto skonci, ale v kazdom pripade to vydim na dlhe tahacky o peniaze a naslednu kupu Kevina :/
inspiring_panini

V GPčku ti neuznávajú reklamáciu? Na stretnutí západniarov viac ľudí videlo čo sa presne stalo (neviem ktorí presne okrem Berserkera), ak budeš potrebovať nejakého svedka, tak sa kľudne ozvi.

Kevina má HlavaXX a ešte jeden môj kamarát, ale nemal som ešte možnosť z neho vystreliť, čo som počul dosť to bolí, ale na druhej strane sú na neho najlepšie referencie.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

No ja som videl len to, že sa náboj pri podávaní do komory zasekol o úderník, ktorý ostal vysunutý. To sa stalo viackrát na stretnutí východniarov a samozrejme v prípade potreby to môžem dosvedčiť.

Nepamätám si ale, že by som videl ako sa pištoľ po výstrele rozpadne, a to by som si asi zapamätal. :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"