"Harman si počas streľby pravidelne kontroloval hlaveň, aby sa mu nezapiekla"
V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
inspiring_snyder
Ja ani nie ...nedopozeral som ...nevidel ....niko napísal:Taak a videl som konecne ten slavny Devinsky masaker. V podstate sa mi ten film celkom pacil.
...
...
Po výroku toho starkého , že Harman s gumenými strieľal , že nejaký dotyčný si projektil z ramena ??? vytiahol ....
Nuž , mal som teda dosť ...
Nehodnotím teda film...na Harmana si psychologický posudok netrúfam robiť , len on vedel , že prečo sa do akcie pustil ...
Pritom by som si aj rád ten film pozrel do konca ...možno raz....
Pozrel som si film.
Javil sa mi ako celkom nestranne spracovný. Proste ani z harmana nerobili donekonečna psychoša ani z cigáňov nerobili svätých donekonečna.
Tá pesnička na konci fakt super (ten text).
Jedno čo ma zaujalo ako niekoľko krát DL spomenul že boli zasiahnuté "aj nevinné obete", z toho usudzujem, že vie o tom, že boli trafené aj obete, ktoré si to "zaslúžili".
Inak vhodné ako "rekonštrukcia" alebo pokus o ňu.
Javil sa mi ako celkom nestranne spracovný. Proste ani z harmana nerobili donekonečna psychoša ani z cigáňov nerobili svätých donekonečna.
Tá pesnička na konci fakt super (ten text).
Jedno čo ma zaujalo ako niekoľko krát DL spomenul že boli zasiahnuté "aj nevinné obete", z toho usudzujem, že vie o tom, že boli trafené aj obete, ktoré si to "zaslúžili".
Inak vhodné ako "rekonštrukcia" alebo pokus o ňu.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
Keby sa tocilo na filmy a nie digitalne, tak by som povedal, ze skoda filmu.. ten vcerajsi - ani to neviem nazvat - bol podurovnovy. Ani dokument, ani parodia, ani film na motivy... Bez faktov a ze nestranny? Herec ako pan H. paskujuci doma vecer pred telkou a strielajuci v lese do plysoveho medveda (tak farebneho, ze takeho sa snad ani v obchode neda najst) - tak to je teda priklad nestrannosti.
-
inspiring_panini
Harman bol smrteľne chorý? Túto teóriu som ešte nepočul, nevie niekto niečo viac? Zdroj?choosenone napísal:http://webservis.sk/magazin/modules.php ... le&sid=123
Jack: Na filme sme boli spolu, takže nie som nestranný, ale súhlasím.
-
inspiring_noyce
-
inspiring_boyd
-
inspiring_boyd