Nosenie strelnej zbrane do prace

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Príspevky: 4235
Dátum registrácie: 14 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Znami raz isiel do banky pocas poplachu v maskacoch s neprehliadnutelnym kozennym puzdrom za opaskom :-)
Pristupil za nim SBSkar a snazil sa mu vysvetlit, ze to nemoze a ked sa ho spytal ako to chce riesit nevedel, tak mu povedal, nech pri nom stoji a da mu pokoj ;-)
Ked som doprevadzal nasu financacku ja, tak sme ju museli cakat pred bankou.

Ked som si isiel vybavovat svoje fin zalezitosti medzi bankami, tak som mal za pasom, ved naco ju mat ked nie vtedy :idea: :!: :?:
inspiring_chebyshev

Príspevok od používateľa inspiring_chebyshev »

Ako náčelník finančnej služby prieskumného práporu som svojho času mal pridelenú osobnú zbraň sa vz.61. Pri prevoze väčšej hotovosti som si ozbrojenú eskortu robil sám -do NBS v maskáčoch so 61 v puzdre viditeľne na opasku, vonku na mňa čakal vodič (buď neozbrojený záklaďák alebo rovnako ako ja ozbrojený práporčík) a nikdy žiaden problém.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

"problem" ani nema dôvod vzniknutím neexistuje ziaden zakon ktory by tuto vec riesil a vnutorne smernice banky su len vnutorne ide o pocit klientov (pracovnik SBS ta moze maximalne poziadat aby si ju schoval) co sa tyka pravidelnych "oznacenych nositelov zbrani" uniformy atd. sa to bralo inak .... inak bolo by to trochu divne keby si vtupil do banky a 99% klientov by sa tam pohybovala zo zbranou asi by sme sa tam necitili bezpecne :shock:

rozumny ludia to respektuju a snazia sa zbran zakrit ma to "vyhodu" aj pre drzitela zbrane.


skusenosti z roku 1999/2001

ano SBS-kar je len strasiak pre poistovnu :?


este 1 paradox co sa tyka prevozu kolegu sme sprevadzali pred vchod expozitury a my sme cakavali vonku z dovodu toho ze akonahle kolega vstupil do pobocky zodpovednost za peniaze a ich ochranu preberala prislusna banka ..........


odvtedy sa urcite coto zmenilo 8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"