Prosím preto o návrat k téme. Príspevky nesúvisiace s témou budú neskôr zmazané.
uz som to tu niekde pisal, ze toto interne nariadenie existuje a dovod na A je vymedzeny tromi moznostami: zivnost, trestne oznamenie na neznameho pachatela za napadnutie, a potvrdenie zamestnavatela o tom ze pravidelne prevazas peniaze a ine cennosti.
ako velmi je toto nariadenie zavazne a ci ho mozu cajti obchadzat uz neviem, pocul som aj pripady, ked dali acko na zaklade zdovodnenia " ja pracujem v bratislave a je tam nebezpecno".
asi tak
Dexx, veď uveď tu na fóre nejaké informácie o svojej osobe : vek, povolanie, bydlisko, číslo občianskeho, rodné číslo .......a mi ti na základe toho vystavíme horoskop a možno aj návod na získanie ZP.Dexx napísal:Ako inak? Ake ine zdovodnenie, okrem spomenutych moznosti (zivnostnik, trestne oznamenie na ..., zamestnanie), moze byt dostacujuce? Moj skutocny dovod je taky isty, ako tej slusnej vacsiny ludi vlastniacich ZP - ochrana vlastneho zivota, zdravia + moze sa z toho vyvinut dalsi prijemny konicek.