S mimovládkami mám pestré skúsenosti. Mohol by som ti uviesť x konkrétnych príkladov a prípadov, kedy hrali vyslovene nečistú hru, kedy hrali na seba, alebo zámerne lobovali za vyslovené nemzmysly, negovali činnosť verejnej správy s ohľadom na konkrétne materiálne záujmy, atď. V niektorých prípadoch ide dokonca o prípady notoricke známe, ktoré však bez patričných súvislostí vyzerajú celkom nevinne. No nič. Nebudem to robiť iba preto, lebo za niektoré tvrdenia by mi hrozil postih.
V Česku jeden mŕtvy, jeden postrelený
Niko, možno paušalizujem viac než je u mňa zvykom, ale absolútne si stojím za presvedčením, že tragédiou je profesionalizácia tretieho sektoru. Skrátka ten moment, keď sa aktivizmus stáva pre pár kusov živobytím. Keď už nejde len o vec, ale vec sa stáva objektom zárobkovej činnosti.
S mimovládkami mám pestré skúsenosti. Mohol by som ti uviesť x konkrétnych príkladov a prípadov, kedy hrali vyslovene nečistú hru, kedy hrali na seba, alebo zámerne lobovali za vyslovené nemzmysly, negovali činnosť verejnej správy s ohľadom na konkrétne materiálne záujmy, atď. V niektorých prípadoch ide dokonca o prípady notoricke známe, ktoré však bez patričných súvislostí vyzerajú celkom nevinne. No nič. Nebudem to robiť iba preto, lebo za niektoré tvrdenia by mi hrozil postih.
-
inspiring_elgamal
Do Tanvaldu přijela podpořit místní Romy také skupinka anarchistů z Prahy. "Není nám jedno, že tu někdo jen tak střílí do lidí," vysvětloval jeden z nich.
http://www.lidovky.cz/otec-zastreleneho ... _domov_mev
http://www.lidovky.cz/otec-zastreleneho ... _domov_mev
Ked cele dni len zeres a pijes a nic nerobis ako mas vyzerat?
Najviac sa mi pacilo vyhlasenie otca obete "Ziada vladu a prezidenta o spravodlivost" chapete to???
Ja to vidim tak naparit tomu co prezil a je v podmienke najvyssi mozny trest za lupezne prepadnutie so zbranou ak nie pokus o vrazdu a otec bude spokojny co mu vybavil u najvyssich
Najviac sa mi pacilo vyhlasenie otca obete "Ziada vladu a prezidenta o spravodlivost" chapete to???
Ja to vidim tak naparit tomu co prezil a je v podmienke najvyssi mozny trest za lupezne prepadnutie so zbranou ak nie pokus o vrazdu a otec bude spokojny co mu vybavil u najvyssich
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Tak nejakoRasto napísal:Ked cele dni len zeres a pijes a nic nerobis ako mas vyzerat?
-
inspiring_montalcini
Vobec sa mi nepaci ako sa zacina tento incident medializovat a politizovat. Ovecky su sproste a ked zacnu becat po treste, tak sa z toho stane dalsia "Laciniada" (viz pripad Lacinu, kedy bolo na "objednavku" medii a naslednej verejnosti "dokazane" pochybnymi a sami-sebe odporujucimi posudkami ze chcel tu zensku v Mazde zabit...)
Ostava mi dufat, ze policia, prokurator a sudca budu spravny ludia, nepodvolia sa tlaku medii a vysetria to na 100% (bez prikraslenia reality).
Ostava mi dufat, ze policia, prokurator a sudca budu spravny ludia, nepodvolia sa tlaku medii a vysetria to na 100% (bez prikraslenia reality).
-
inspiring_newton
-
inspiring_montalcini
Electron: nechcel som ist do OT, len som to spomenul ako nazornu ukazku toho, ako dokazu media manipulovat sudmi.
Ako je Lacina vinny a ake mal umysly tu nechcem rozoberat a ani sa o tom hadat, ale to ze s danym sudnym procesom a dokaznymi materialmi nebolo vsetko v poriadku musi uznat kazdy kto sa trosku o ten pripad zaujimal...
Ako je Lacina vinny a ake mal umysly tu nechcem rozoberat a ani sa o tom hadat, ale to ze s danym sudnym procesom a dokaznymi materialmi nebolo vsetko v poriadku musi uznat kazdy kto sa trosku o ten pripad zaujimal...