V Česku jeden mŕtvy, jeden postrelený

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Niko, možno paušalizujem viac než je u mňa zvykom, ale absolútne si stojím za presvedčením, že tragédiou je profesionalizácia tretieho sektoru. Skrátka ten moment, keď sa aktivizmus stáva pre pár kusov živobytím. Keď už nejde len o vec, ale vec sa stáva objektom zárobkovej činnosti.
:arrow:
S mimovládkami mám pestré skúsenosti. Mohol by som ti uviesť x konkrétnych príkladov a prípadov, kedy hrali vyslovene nečistú hru, kedy hrali na seba, alebo zámerne lobovali za vyslovené nemzmysly, negovali činnosť verejnej správy s ohľadom na konkrétne materiálne záujmy, atď. V niektorých prípadoch ide dokonca o prípady notoricke známe, ktoré však bez patričných súvislostí vyzerajú celkom nevinne. No nič. Nebudem to robiť iba preto, lebo za niektoré tvrdenia by mi hrozil postih.
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

Do Tanvaldu přijela podpořit místní Romy také skupinka anarchistů z Prahy. "Není nám jedno, že tu někdo jen tak střílí do lidí," vysvětloval jeden z nich.

http://www.lidovky.cz/otec-zastreleneho ... _domov_mev
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Skoro všetko bravčové hlavy, a že sa majú zle :evil:
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

SPEKULACIA/NEPOTVRDENE:
Pistol bola kalibru 25ACP
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ked cele dni len zeres a pijes a nic nerobis ako mas vyzerat?
Najviac sa mi pacilo vyhlasenie otca obete "Ziada vladu a prezidenta o spravodlivost" chapete to???
Ja to vidim tak naparit tomu co prezil a je v podmienke najvyssi mozny trest za lupezne prepadnutie so zbranou ak nie pokus o vrazdu a otec bude spokojny co mu vybavil u najvyssich :twisted:
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

On moze byt rad ze vobec moze dychat tento vzduch a nie sa cohosi dozadovat, kto nerobi nech neje :!:
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

Jack: mimovladky sice parazituju z EU fondov,ale nie vsetky,niektore su financovane aj zo sukromnych penazi sponzormi zo zahranicia,aby nejakym sposobom ovplyvnovali spolocnost pripadne aj verejnu mienku.priklad Nadacia otvorenej spolocnosti-G.Soros.ale su aj ine a je ich mnoho
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Akira, jasne. Ale ja čo píšem? Jasne, že mimovládky nie sú dotované iba z fonov EÚ. Neviem, aký je podiel vo financovaní, ale o stopovanie zdrojov mi nešlo. Skôr o poukázanie na starú pravdu: "koho chlieb ješ..."
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

Rasto napísal:Ked cele dni len zeres a pijes a nic nerobis ako mas vyzerat?
Najviac sa mi pacilo vyhlasenie otca obete "Ziada vladu a prezidenta o spravodlivost" chapete to???
Ja to vidim tak naparit tomu co prezil a je v podmienke najvyssi mozny trest za lupezne prepadnutie so zbranou ak nie pokus o vrazdu a otec bude spokojny co mu vybavil u najvyssich :twisted:
Tak nejako :twisted: Ale to už je tuším rasizmus :lol: :lol:
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Vobec sa mi nepaci ako sa zacina tento incident medializovat a politizovat. Ovecky su sproste a ked zacnu becat po treste, tak sa z toho stane dalsia "Laciniada" (viz pripad Lacinu, kedy bolo na "objednavku" medii a naslednej verejnosti "dokazane" pochybnymi a sami-sebe odporujucimi posudkami ze chcel tu zensku v Mazde zabit...)

Ostava mi dufat, ze policia, prokurator a sudca budu spravny ludia, nepodvolia sa tlaku medii a vysetria to na 100% (bez prikraslenia reality).
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Ruskyj
urcite ju zabit nechcel
ale co chcel Lacina urobit svojim manevrom? Pohladkat jej naraznik? takym sposobom ,ze sa skoro zabila.
Nedvihaj mi tlak.
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

Video z rekonstrukcie strelby:

http://www.youtube.com/watch?v=jG9OMSfmVuc
inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Electron: nechcel som ist do OT, len som to spomenul ako nazornu ukazku toho, ako dokazu media manipulovat sudmi.
Ako je Lacina vinny a ake mal umysly tu nechcem rozoberat a ani sa o tom hadat, ale to ze s danym sudnym procesom a dokaznymi materialmi nebolo vsetko v poriadku musi uznat kazdy kto sa trosku o ten pripad zaujimal...
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

S Lacinom si mimo.To,co urobil je nepripustne bezohladu na to,co chcel,alebo nechcel.Sorry za OT
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"