Pračka na nábojnice
co by ste povedali na tuto ultrazvukovu cisticku?? http://www.avelmak.sk/index.php?lm=656& ... icle=30212
-
inspiring_wescoff
Nakoniec som tiez kupilultrazvucku 160W. Chcelo by to najst nejaky lacny ale ucinny prostriedok na ocistenie nabojnic. Do klasickej pracky viem ze zviknu davat kyselinu citronovu, myslite ze by to fungovalu aj v ultrazvucke ?
http://www.zbrane-ke.sk/product_info.ph ... ts_id=3578
podobna ako v odkaze ktory som dal hore
podobna ako v odkaze ktory som dal hore
to by tiez zaujimaloJean napísal:toto niekto pouzíva ? Frankford case cleaner
No dám aj ja moju metódu "prania"
Rovno upozorujem, že to spolahlivo funguje na 9 luger, netuším ako by to fungovalo na puškové náboje.
Každopádne tento spôsob umožňuje oprať 3000-4000 a aj viac nábojníc naraz.
Mám 25l plastovú nádobu zo širokým hrdlom. Nasypem nábojnice, zalejem horúcou vodou z vodovodu, vylejem (práve som ich zohrial), nalejem horúcu vodu a aspon jednu kanvicu vriacej vody, pridám pól balenia najsilnejšej fixinely..hrkám...nechám 10 min stáť..hrkám...po pól hodine po poloviciach popreplachujem vo vedre (veela vody to chce) a nasypem do nepoužívanej miestnosti a nechám pár dní poschnúť. Za 45 minút je vybavených 3000 nábojníc....
Samozrejme funguje to aj v menšom, len hrdlo nádoy nech je čo najväčšie, aby sa to dalo vysypať.
M.
Rovno upozorujem, že to spolahlivo funguje na 9 luger, netuším ako by to fungovalo na puškové náboje.
Každopádne tento spôsob umožňuje oprať 3000-4000 a aj viac nábojníc naraz.
Mám 25l plastovú nádobu zo širokým hrdlom. Nasypem nábojnice, zalejem horúcou vodou z vodovodu, vylejem (práve som ich zohrial), nalejem horúcu vodu a aspon jednu kanvicu vriacej vody, pridám pól balenia najsilnejšej fixinely..hrkám...nechám 10 min stáť..hrkám...po pól hodine po poloviciach popreplachujem vo vedre (veela vody to chce) a nasypem do nepoužívanej miestnosti a nechám pár dní poschnúť. Za 45 minút je vybavených 3000 nábojníc....
Samozrejme funguje to aj v menšom, len hrdlo nádoy nech je čo najväčšie, aby sa to dalo vysypať.
M.