Ak to chcem pre radost iba, potomto je ina kava, potom dobre
A stLe hlasujem za klasiku: S&W, Colt a potom Ruger. Do inej znacky by som nesiel.
Ja mam R8. Ram je zliatina scandia hlaven a valec ocel. Co by si chcel este vediet ?Olllap napísal:Na nosenie som kupoval K100 , revolver bude pre radost a zabavu. Take male Vianoce. Este otazka na SW M&P R8 . Ako material sa uvadza zliatina scandia , valec nerez ocel. Ma s tym niekto skusenosti , pripadne vie nieco blizsie ? Dik
Erebos: to čo napíšem mám zo zdroja ktorému pomerne dosť verím - napríklad že kvalita SP 101 by mala ísť dolu, zlá povrchovka, krivo zaskrutkované hlavne, ktoré boli neskôr dobrusované. Naproti tomu Single Action revolvery alebo GP100 rada by si kvalitu mali držať stále. Nech sa majitelia neurazia, ale o tom, že Ruger už nie je čo býval svedčí aj LCP (viem, že sme v téme revolvery), také niečo by si pred 10 rokmi nedovolili pustiť na trh, takúto Saturday night pistolerebos napísal:To Zoidberg : Mas nejake zle skusenosti s Rugerom??? Dodnes som ich vyrobky povazoval za masivne, jednoduche a spolahlive. Doposial sa hovorilo, ze u revolverov oproti Smithom je "drsnejsia" spust ale vynikajuca zivotnost a spolahlivost. Nezachytil som ziadne problemy ale rad sa poucim.