Zablúdená guľka

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Nemá väčšina projektilov z armádnych 7,62x39 boat tail ?
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Prave som si to vsimol a normalne az penim. Aj ta pasaz, ze nasli na mikine a snurke priestrel ma tiez dostala. Riadne zvelicovanie teda, a idem napisat znamemu do JOJky nech osobne preda moju staznost dotycnim reporterom...
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Vidim, ze dostrel sapiku rastie exponencialne s kazdou dalsou reportazou....to musi byt velmo dobry kver. Doteraz ledva tri kilaky, ale stacilo pockat nejaky ten den a uz doflusne aj pat kilakov. Uzasne. Zjavne sa jedna o odbornika....
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

prípadne lokálne zníženie pôsobenia gravitačného poľa na letiacu guľku, ojedinelý prírodný jav... To by ten zvýšený dostrel celkom logicky vysvetlilo :lol:
inspiring_shannon

Príspevok od používateľa inspiring_shannon »

a toto je to, co som kritizoval a rozoberal vo vlakne "clanok v Pravde" v sekcii mimo temy. Novinari nie su nijak sankciovani za to, ked pisu nepresne informacie, ktore sa navyse daju overit dvoma klikmi na internete. Teraz nehovorim o objektivite, to by bol sen dosiahnut, ale o elementarnych blbostiach co obcas musim citat(niekto si zato dokonca zaplati, len reklamacia je problematicka :roll: ) Nejdem sa tu opatovne opakovat, koho to zaujima, moze si to precitat v teme co som uviedol vyssie. Iste je, ze den co den tu (a nielen tu) citam ako ta ci ta informacia v mediach dvihla vdaka svojej nepresnosti niekomu tlak, obcas sa vyslovene jedna o zavadzanie verejnosti za ucelom honby za senzaciou a zakonne sa preukazatelne pochybenia novinara daju postihovat len velmi tazko ak vobec. Ale to,ze jeden takyto, ci obdobny clanok otoci laicku verejnu mienku v neprospech napr. polovnikov ci vlastnikov zbrani, si ako keby autori neuvedomovali.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ja neviem comu sa stale cudujete nehovori sa o polovnikoch ze su carostrelci ?
tu je jasne dokazane ze to neni mytus ! :P

a ktovie mozno mal specialnu armadnu municiu z pridavnym raketovým pohonom ....

(to bolo na odlachcenie aj ked na hranici )

v tychto mediach sa neni co cudovat je to cisty grc z vody varia vino len aby predali som si preklikal haluze.sk a kolko protichodnych informacii nasli na topkach je maximalne zarazajuce ....

a musim suhlasit so Sauerom ze taketo dezinformacie by mali bit nejako postihovane

inak dnes som mal na tuto temu peknu diskusiu z brachom a mamou ... este teraz mi vre krv v zilach ....
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ach jaj, idealisti, kedy už konečne pochopíte, že program v TV je len vata medzi reklamami a obsah novín je len vata medzi inzerátmi?!
:lol: :lol:
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

svet je zly a novinari nas o tom len pravdivo informuju. snowboardisti zabijaju lyziarov, cestni cyklisti ohrozuju matky s kocikmi, horski cyklisti zabijaju srnky a rozryvaju lesy, motorkari zabijaju uplne kazdeho, chovatelia vacsich psov ohrozuju okoloiducich a deti na pieskoviskach, cestovatelia zabijaju populaciu smrtiacimi virusmi, vodni motoristi zabijaju ryby, polovnici vrazdia cyklistov. len pridrbanych novinarov si nikto nevsima...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

inzo ako krasne napisane :)
inspiring_curie

Príspevok od používateľa inspiring_curie »

šak nech si tý šikovný na hlavu nacapia šiltovku s USA vlajkou a na tričko nápis Novynár a prebehnú sa po Afghanistane na bicykli, ako daleko zájdu???. Tam sú velmi ohrozeným druhom , asi ako dynosauri, nachádzajú po nich len trus a kosti.
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Nejako ticho okolo tejto udalosti. Uz predsa musia vediet, ci naboj bol z polovnikovej 58-cky alebo nie. Tipujem, ze nebol. Ale to sa uz bulvaru nehodi, tak cusi.
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

Inzo napísal:svet je zly a novinari nas o tom len pravdivo informuju. snowboardisti zabijaju lyziarov, cestni cyklisti ohrozuju matky s kocikmi, horski cyklisti zabijaju srnky a rozryvaju lesy, motorkari zabijaju uplne kazdeho, chovatelia vacsich psov ohrozuju okoloiducich a deti na pieskoviskach, cestovatelia zabijaju populaciu smrtiacimi virusmi, vodni motoristi zabijaju ryby, polovnici vrazdia cyklistov. len pridrbanych novinarov si nikto nevsima...
pekne napisane. Nasiel som sa v 5 kategoriach :-)) Som vyvrhel spolocnosti...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"