V Bratislave prepadli poštu, zranili SBS-kára
-
inspiring_colden
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_colden
1. Mám taký dojem, že ak vôbec na nejakej pošte je SBS-kár (priznám sa, ešte som tam žiadneho nestretol) tak asi nebude ozbrojený.bus driver napísal:Znamym porekadlom som myslel, ze plynovkar to schyta ostrou zbranou od obete. Ci uz to bude SBS-kar na poste alebo v banke, alebo civil niekde na ulici. Drzost plynovkarov nabera na intenzite. Neviem, ako to mam nazvat, ale ist do "akcie" s vedomim, ze sice mam len plynovku, ale aj tak idem urobit prepad ? Je to maxi odvaha alebo totalna hlupost ? Az to raz plynovkar schyta ostrou, snad ostatni odvazlivci ( ci skor hlupaci ? ) zacnu viac uvazovat o riziku, ktore im hrozi.
2. Nejde o "drzosť plynovkárov" ale o drzosť gaunerov - cítiš ten rozdiel? Takže skús vypustiť z textov to "plynovkárov" a nahraď "somárov", "debilov", "chruňov", prípadne "zapáchateľov" alebo niečo podľa vlastného výberu.
istú dobu narážam na viac a viac ludí, ktorí nosia plynovky. Značná časť z nich sa nikdy nezaoberali otázkou použitia alebo konfrontácie s ostrou zbraňou. Moje jednoduché otázky mnohých doslova vykoľajili...
A to píšem o relatívne slušných ľuďoch. Neriešim rôznych grázlikov, ktorí nosia plynovky ako súčasť svojej bežnej výbavy
A to píšem o relatívne slušných ľuďoch. Neriešim rôznych grázlikov, ktorí nosia plynovky ako súčasť svojej bežnej výbavy
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
-
inspiring_panini
O tejto situácii som už viac krát uvažoval, že čo by sa stalo keby som sa vyskytol pri nejakom prepade pošty či banky. Celý čas si opakujem, že ak to bude čo len trocha možné, tak si musím všimnúť zbraň, či tam nie je nápis Bruni, Umarex, Kimar, Zoraki alebo či tam nie sú zboku na výhodznom okienku dierky (pred rokom 2000 neboli plynovky u nás povolené, iba zbrane ktoré mali výšľah mimo osi hlavne)... ak tam niečo z tohto bude, tak treba len dúfať, že to páchateľ nemá prerobené na 7,65 Browning či niečo podobné a zachovať sa podľa situácie.
-
inspiring_gates
-
inspiring_curie
-
inspiring_shockley
V tomto filme:
http://www.imdb.com/title/tt0102685/
sa ukazalo, ako dopadol jedne prilis odvazny civil a jeden menej odvazny sbs-kar pri prepade banky....
http://www.imdb.com/title/tt0102685/
sa ukazalo, ako dopadol jedne prilis odvazny civil a jeden menej odvazny sbs-kar pri prepade banky....