Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
-
inspiring_meninsky
Vysledky su na webe . pridal som aj propozicie mini snipera . moze to byt zaujimave len nemam na to zbran .
kolko bolo ludi na Lipovniku ?
kolko bolo ludi na Lipovniku ?
-
eager_hamilton
Takze prisli len styria, ktori aj odisli. Boli sme dohodnuti, ze sklopky budu(v piatok o 13:00 som volal) a ked sme prisli vsetko bolo poupratovane, vratane elektrickych rozvodov a zdvihakov(ze vraj to tak bolo uz od nedele). Takze sme to o 9:20 zbalili a isli prec. Po emailovej komunikacii, sem zistili, ze vraj sme nikdy nemali mat sklopne terce i napriek tomu, ze nikdy s tym nebol problem. Na 99% sa uz na lipovniku konat sutaze nebudu, z dovodu nezodpovednosti a nespolahlivosti druhej strany a aj kvoli neustalym podrazom z ich strany.
-
inspiring_meninsky
Na www.apss.sk nadjete propozicie na sutaz v devicanoch
bude sa strielat do 700 m
chcel som to prist vyhrat ale sme v Polsku . Davam šancu Akimu
bude sa strielat do 700 m
chcel som to prist vyhrat ale sme v Polsku . Davam šancu Akimu
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
http://www.apss.sk/apss%20new/propozici ... 7.2012.pdf
A jo, v sobotu sa nam v polsku asi bude stikutat
Gunslinger
A jo, v sobotu sa nam v polsku asi bude stikutat
Gunslinger
-
inspiring_meninsky
Nazdar šnyperi i šnyperky
Hodil som propozicie Martin na stranku , omluvam sa ze trochu neskoro ale nejak mi blbol pristup na T-com
Pomenili sme aj sutaze . terminy ostavaju .
8.9 bude taktika ..v podstate trening na MS
namiesto 3 dnovky bude ms + trening mozno dame aj nocne strelby, zalezi ako sa dohodnem s chalanmi . 3 dnova sutaz bude termin oktober .
www.apss.sk
Hodil som propozicie Martin na stranku , omluvam sa ze trochu neskoro ale nejak mi blbol pristup na T-com
Pomenili sme aj sutaze . terminy ostavaju .
8.9 bude taktika ..v podstate trening na MS
namiesto 3 dnovky bude ms + trening mozno dame aj nocne strelby, zalezi ako sa dohodnem s chalanmi . 3 dnova sutaz bude termin oktober .
www.apss.sk
-
inspiring_meninsky
-
inspiring_meninsky