Story short
Termin skusok mam 20.9.2012
Story long
Skompletizovane podklady som posunul prislusnikovi. Rozhodol som sa, ze nebudem provokovat a overeny ZL mu dam. Vysvetlil som, ze ma pri preberani tlaciva ziadosti poziadal, aby som priniesol spolu so ziadostou (spolu s vysvetlenim na samostatnu A4, ale to som mu nespomenul) Povedal mi ze on urcite nie
Prezrel ziadost a vyhodnotil, ze si ju mam zobrat naspat, lebo odovodnenie je velmi slabe (Ochrana zdravia, zivota ,...) a ze ho mam doplnit a priniest to znovu. A ze to mam dat na samostatnu A4, lebo ze tych par riadkov mi stacit nebude

Povedal som mu ze ked teda velmi chce, aj napriek tomu ze tento dovod je viac ako dostatocny, mu to doplnim vonku a ze tie riadky budu urcite stacit. Dopisal som este 2 vety a isiel odovzdat znovu.
Bol tam uz iba jeho kolega, pokusil sa mi opat vratit ziadost, ze ten dovod mam rozpisat presne co, kedy, kde vozim, aku hotovost, aky tovar ... Spytal sa tiez co znamena ze pracujem v oblasti IT. Podal som na mieste vysvetlenie, ze ide o informacne technologie

Poprosil som ho, aby ziadost prebral a v pripade ze je moj dovod nedostatocny, nech ma v ramci zakona vyzvu a rad podam vysvetlenie prip. ziadost doplnim. Ze nemam v umysle vyrabat itinerar mojich pracovnych ciest, zoznam klientov a ani popisovat povahu a charakter citlivych dat, s ktorymi pracujem a v digitalnej forme prenasam v svojom NB ani vycislovat hodnotu HW ktory casto prevazam ku klientovi.
Zrejme pochopil, vypytal si cislo na mobil ze mi v pondelok zavola sef ak bude mat pri posudzovani ziadosti otazky a dal mi termin na skusky

Idem sa teda ucit