USA: Streľba na premiére filmu.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

to Bauer, pekne vystihnute, tiez som sa nedavno zamylsla nad tym, preco sa tieto skraty deju v hlavach slusnych ludi, nejde o ziadnych vagabundov ako sa nam media snazia naznacovat

zial sa bojim ze reakcia od politikov na varovania neriesenia pricin bude nasledovna

Obrázok
eager_vaughan

Príspevok od používateľa eager_vaughan »

Zachytil som nejaké info, že sa jednalo o gun free zone, môže niekto potvrdiť/vyvrátiť?
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

www.google.com napísal: Mato507: Áno, išlo o "gun free" zónu.
Nekomentujem (!), len vyberám jeden z mnoha článkov:
http://patricksperry.wordpress.com/2012 ... ims-lives/
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

K názoru, že snaha zastavit střelce vlastní střelnou zbraní mohla v důsledku vést k více obětem, se přiklání i soudní znalec v oboru zbraně a střelivo Oto Hudrlík. "Kdyby došlo k odvetě, tak by to byl ještě větší masakr. Vždy je bezpečnější, když střílí jedna zbraň namísto dvou, dvě namísto tří a tak dále," řekl iDNES.cz.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/odvetna-strelba- ... anicni_mku

ten "znalec" aj vie co hovori, alebo z neho urobili media kkta, ako uz neraz predtym
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Pekný to súdny znalec. Podľa môjho názoru by sa ale znalec na zbrane a strelivo nemal vyjadrovať k takýmto veciam, a keď už, tak to podať len ako osobný názor. Jeho parketou je určiť zbraň, zistiť či daná strela bol vystrelená z danej zbrane/hlavne, atď.

Znalec na to, že ako by bolo keby udalosti prebiehali inak je maximálne tak jasnovidec alebo podobný podvodník.

Až teraz som si uvedomil aká nebezpečná je vlastne napr polícia. Veď oni opätujú streľbu útočníka! No fuj, že sa nehanbia, konať tak nezodpovedne! Mali by pekne nechať útočníka dostrieľat, veď predsa bezpečnosť je prvoradá.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Berseker: presne tak, kedy uz konecne polici vezmu zbrane?
"Niekto predsa musi chranit nevinne obete!!! "
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

KONECNE SE V TE AMERICE PROBOUZEJI
Doufam ze i nasi politici si vezmou pouceni a nez i u nas se stane neco podobneho tak zrusi zbrojni pasy, vypisi pulrocni amnestii na vraceni zbrani tech co ji maji a tim - finito! Nerikam ze ti co maji zbrjni pas jsou spatni, ale kazdopadne potencionalne nebezpecni ano! A pak je to jen otazka casu: nekomu rupne v bedne, nebo vyplavou emoce, atd atd a uz je nestesti... Prave toto by se melo eliminovat jako prvni, slusny clovek nema co u sebe nosti zbran!!! Ja jsem nikdy zadnou pistoli nemel, s maafianama se nestykam, drogy neberu a zzbran jsem nikdy na nic npotreboval! Tu potrebuji jen zakomplexovani lide nebo grazlici
inspiring_shirley

Príspevok od používateľa inspiring_shirley »

keby neexistovali tý grazlici a mafiani tak tie zbrane by naozaj neboli potrebne. ale ponevac taky ludia existuju a pohybuju sa medzi nami tak ta zbran je bohuzial potrebna na tu ochranu zivota ,zdravia..
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

Bauer
ty máš geniálny dar slova,
všetko si zachytil dokonale, tak ako to vidíme asi my všetci ktorý zbrane nosíme,

smutnou pravdou však je že práve v tomto najhoršom scenári sa tam nenašiel jediný človek z našich radov, prípadne ešte dobre cvičený nejakým systémom, keby tam taký bol som si istý že by to dopadlo inak,
aj keď tie okolnosti bol absolútne šialené, na scéne streľba a zrazu streľba v sále, ako to človek má vyhodnotiť??? už fakt nie je človek nikde v bezpečí,
dúfam že tu u nás nespí podobná časovaná bomba aj keď ako píše Bauer , všetko to tam smeruje

gewehr
bohovská animácia, to kde si ulovil?
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Aris: akokolvek hlupo a konspiracne to moze zniet, nejaka spojitost medzi tym utokom a summitom OSN mi napadla v podstate hned po tom utoku. Ten clanok tej moznosti dava fakt ine dimenzie :?
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

Aris, Peterko: Nemusi to byt az take konspirativne. 1. bol to medik-neurovedec. Kto vie, ake experimenty sa tam robili. Mozno ten experiment niekto posunul uplne inam v spravny moment a chlapec stratil kontrolu nad sebou a nemohol si uz sam pomoct: http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/741-kont ... vetovy-rad
2. Nie je o nom zatial nic zname ako o Brejvikovi. Normalny talentovany ambiciozny chalan s perspektivou uzasnej kariery. Mal dovod preco zit.
Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Na margo spomenuteho Breivika - prave ide na National Geographic o jeho utokoch.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"