Stretnutie západ II. 06.10.2012
Stretnutie západ II. 06.10.2012
Už pomaly pripravujem druhú akciu, kde sa stretnú fajn ľudia, ktorí majú blízko k zbraniam, streleckému športu a vôbec problematike zbraní.
Po skúsenostiach zo Stretnutia západu I. na SAV v Bratislave ako aj z celoslovenského stretnutia v Turanoch by som chcel "Stretnutie západu" pripraviť na strelnici vo Vištuku, ktorá poskytuje priestor ako na streleckú prezentáciu bežných zbraní, tak i miesto na odbornú prednášku na úseku zbraňovej problematiky, legislatívy a širokej diskusie streleckej verejnosti.
Veľmi dobre vyšlo stretnutie v Turanoch a preto niečo podobné by som chcel uskutočniť vo Vištuku.
Pozývam HOCIKOHO bez ohľadu na bydlisko !
Nebude sa súťažiť - bude k dispozícií priestor strelnice na bežnú prezentáciu (i streľbu) schválených zbraní, pričom dôraz bude kladený na dodržiavane Prevádzkového poriadku strelnice, platného balistického posudku a hlavne BEZPEČNOSTI !
Samozrejmosťou bude výborný guláš, ktorý bude v cene vstupného, taktiež kofola, minerálka či nealko pivo.
Predbežná kalkulácia hovorí, že vstupné by nemalo presiahnuť 10eur na osobu.
TERMÍNY zvažujem zatial tieto : 22.09.2012 alebo 06.10.2012
Na odbornú prednášku oslovím združenie Legis Telum, nakoľko mám záujem o ich participáciu na odbornom vzdelávaní streleckej verejnosti ako i laickej verejnosti.
Takže určite oslovím Panzera, Vaquera ako aj odborníkov z môjho okolia(prokurátor, advokát, sudca )
Po skúsenostiach zo Stretnutia západu I. na SAV v Bratislave ako aj z celoslovenského stretnutia v Turanoch by som chcel "Stretnutie západu" pripraviť na strelnici vo Vištuku, ktorá poskytuje priestor ako na streleckú prezentáciu bežných zbraní, tak i miesto na odbornú prednášku na úseku zbraňovej problematiky, legislatívy a širokej diskusie streleckej verejnosti.
Veľmi dobre vyšlo stretnutie v Turanoch a preto niečo podobné by som chcel uskutočniť vo Vištuku.
Pozývam HOCIKOHO bez ohľadu na bydlisko !
Nebude sa súťažiť - bude k dispozícií priestor strelnice na bežnú prezentáciu (i streľbu) schválených zbraní, pričom dôraz bude kladený na dodržiavane Prevádzkového poriadku strelnice, platného balistického posudku a hlavne BEZPEČNOSTI !
Samozrejmosťou bude výborný guláš, ktorý bude v cene vstupného, taktiež kofola, minerálka či nealko pivo.
Predbežná kalkulácia hovorí, že vstupné by nemalo presiahnuť 10eur na osobu.
TERMÍNY zvažujem zatial tieto : 22.09.2012 alebo 06.10.2012
Na odbornú prednášku oslovím združenie Legis Telum, nakoľko mám záujem o ich participáciu na odbornom vzdelávaní streleckej verejnosti ako i laickej verejnosti.
Takže určite oslovím Panzera, Vaquera ako aj odborníkov z môjho okolia(prokurátor, advokát, sudca )
Naposledy upravil/-a peterson v 02 Sep 2012, 14:54, upravené celkom 1 krát.
Kedze som sa zucastnil obidvoch akcii, mozem (aspon za seba) povedat, ze sa ozaj oplati zucastnit sa. Organizacia, rady od skusenejsich aj doprovodny program vyborny, spoznal som vela skvelych ludi a odporucam kazdemu sa stretnutia zucastnit.
Vistuk je v pohode, uz teraz sa tesim na gulas a na starych i novych znamych
Mne Peto vyhovuju oba terminy, pridem urcite.
Som rad, ze si zas zorganizoval takuto fajnu akciu
Rasto
Vistuk je v pohode, uz teraz sa tesim na gulas a na starych i novych znamych
Mne Peto vyhovuju oba terminy, pridem urcite.
Som rad, ze si zas zorganizoval takuto fajnu akciu
Rasto
Dovolil som si trošku pomôcť Petersonovi pri výbere termínu aby mohlo ísť čo najviac ľudí.
Keď kliknete na nasledujúci link, napíšte svoj nick a kliknite na dátum kedy môžete prísť. Ak sú v pohode obidva dátumy, odkliknite obidva.
TU SA VYJADRUJTE K DÁTUMU (edit: už len k účasti)
P.S.: neberte ten doodle ako záväznú registráciu, tú bude asi riešiť neskôr Peterson. Toto má len pomôcť vybrať dátum
EDIT: Keďže termín už je vybratý, tak funkcia toho zoznamu sa mení na:
Nezáväzná registrácia (stále ten istý zoznam na tom istom linku)
Keď kliknete na nasledujúci link, napíšte svoj nick a kliknite na dátum kedy môžete prísť. Ak sú v pohode obidva dátumy, odkliknite obidva.
TU SA VYJADRUJTE K DÁTUMU (edit: už len k účasti)
P.S.: neberte ten doodle ako záväznú registráciu, tú bude asi riešiť neskôr Peterson. Toto má len pomôcť vybrať dátum
EDIT: Keďže termín už je vybratý, tak funkcia toho zoznamu sa mení na:
Nezáväzná registrácia (stále ten istý zoznam na tom istom linku)
Naposledy upravil/-a Peterko v 17 Sep 2012, 19:48, upravené celkom 2 krát.
-
inspiring_babbage
-
inspiring_liskov