Prepad obchodu v Brazili - 3 neprezili

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Nuz tak nejak som to pochopil na poslednej sutazi, ale dobre, nabuduce sa spytam presne na dovod existencie tohto pravidla, aby sme sa vyhli pochybnostiam.
Používateľov profilový obrázok
revino
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa revino »

vanto:
tak si to asi nepochopil spravne.
ak sa bavime o LOSe / zilinskej IDPA, tak na jeden alebo dva terce mozes palit podla vlastnej chute a uvazenia. strielanie najprv po jednej rane je podla pravidiel povinne, az ked mas naraz odkryte 3 terce a viac. dovod, preco sa striela najprv po jednej rane a potom dostreluje, je ten, aby si zbytocne nestracal cas sypanim do jedneho, pokial si ohrozeny dalsimi. myslim, ze to ma vcelku logiku.
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Logiku to ma, len tak pre nic za nic by sa to asi nerobilo. Instruktor pri vyklade pouzil tiez pripad s moznou zavadou a vacsou sancou v pripade skupinoveho ciela, spytam sa ho nato este raz, ale mne dava logiku aj toto. Myslim, ze argumentov preco to ma takto zmysel by sa naslo asi viac.
dantes
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa dantes »

yarco: chcel som tym povedat ze aj obycajna .38 ma kopu energie na ovela doraznejsi zasah. Podla toho, ako postreleny vybehol za policajtom to povazujem za nejaky okrajovy zasah alebo za riadny zasah do trupu, ktory na smolu policajta nic podstatne neposkodil. Otazne tiez je, co mal za strelivo.

Nikde tiez nie je napisane, ze to musela byt .38, mohol mat aj nieco slabsie, napr. nejaky revolver .22 WMR a pod. co by nasvedcovalo slabemu ucinku vystrelu na pachatela, ale to mi k policajtovi moc nesedi. To, ako sa sprava postreleny po zasahu a co si vsimne som nikdy na vlastne oci nevidel, takze sa neviem vyjadrit.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"