Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
V Martine sme sa aspoň zasmiali na tom staršom pánovi so synom, ktorý má doma ráž 300WM, ja som tam jediný strieľal tento kaliber, tak ma poprosil, či by som mu nedal tabuľku z QL na pokles strely, lebo som nestíhal pred pretekom streliť ďalej ako 100m, tak som klikal na 200 a 300m podľa QL, ale tomu pánovi nevadilo, že to sú údaje na môj náboj, tak si to zapísal, jááj, darmo sme mu vraveli, že je to zbytočné, ale nedal sa odradiť... Turbiak, teba tiež nejako vykrúcalo do úsmevu pri bufete pri debate s ním. Až na to, že mi nestrelili dva náboje,sakra,nahrešil som sa, nejaká blbá séria alebo čo... CCI zápalky, tak celkom slušný výsledok.
Sakra, šlak ma trafí, ja som ich naládoval asi do sto nábojníc, a mám ich ešte tisíc. Ešte že to nie je nejaká extra veľká položka. Ale asi idem objednať z Grauwolfu tisícku Federal, a tieto sa mi ale ohromne chce vyrážať. No čo už, včera som len tak,tak stihol streliť v limite,kým som vyhodil vadný náboj. Veruže, nestojí to za tie nervy.
-
inspiring_meninsky
Nazdar snyperi i snyperky .
Pridal som na www.apss.sk propozicie na taktiku ktora bude 8.9.2012
a tiez propozicie na 3 dnovu takticku sutaz ktora bude koncom oktobra .
je to aj v anglickej verzii
tesime sa po dlhom lete ze si dobre zastrielame .
Pridal som na www.apss.sk propozicie na taktiku ktora bude 8.9.2012
a tiez propozicie na 3 dnovu takticku sutaz ktora bude koncom oktobra .
je to aj v anglickej verzii
tesime sa po dlhom lete ze si dobre zastrielame .
OZNAM
Planovana sutaz na DPS v termine 28.-29.9.2012 bude koncipovana ako kombinovana dvojdnova sutaz.
Prva cast sutaze, dvojdnova, piatok+sobota, bude vyhodnotena samostatne pre VSETKYCH zucastnenych (SK, CZ, AUT atd. ). V piatok predpokladame viac akcnych disciplin (puska, samopal, pistol), v sobotu zameranie vylucne puska.
Druha cast sutaze, Majstrovstva SR, zahrna len sobotne puskove discipliny. Bude vyhodnotena samostatne a len pre slovenskych strelcov.
Propozicie sa pripravuju a budu v ramci moznosti co najskor vyvesene na webe APSS.
Doporucujem nezanedbat prebijanie, aby ste mali dostatok streliva.
Dalej prosime o vyjadrenie, ci je zaujem o piatkovu gulas party (v tom pripade asi nebudeme planovat nocne strelby z piatku na sobotu).
Vdaka, lovec.
Planovana sutaz na DPS v termine 28.-29.9.2012 bude koncipovana ako kombinovana dvojdnova sutaz.
Prva cast sutaze, dvojdnova, piatok+sobota, bude vyhodnotena samostatne pre VSETKYCH zucastnenych (SK, CZ, AUT atd. ). V piatok predpokladame viac akcnych disciplin (puska, samopal, pistol), v sobotu zameranie vylucne puska.
Druha cast sutaze, Majstrovstva SR, zahrna len sobotne puskove discipliny. Bude vyhodnotena samostatne a len pre slovenskych strelcov.
Propozicie sa pripravuju a budu v ramci moznosti co najskor vyvesene na webe APSS.
Doporucujem nezanedbat prebijanie, aby ste mali dostatok streliva.
Dalej prosime o vyjadrenie, ci je zaujem o piatkovu gulas party (v tom pripade asi nebudeme planovat nocne strelby z piatku na sobotu).
Vdaka, lovec.
-
inspiring_meninsky
Nocne strelby nebudeme robit , bavili sme sa o tom aj s gunsom
bolo by to velmi vela nabojov ( mna drbne aj tak pri prebijani
, bolo by to treba vybavit lebo strelnica funguje oficialne max do 18.00 h a hlavne ak dame nejake drinky , co urcite dame ... v ten den je dostrielane .
radsej by som dal tu opekacku alebo gulas party .
na webe je este stary datum .. striela sa len 28-29.9.2012
bolo by to velmi vela nabojov ( mna drbne aj tak pri prebijani
radsej by som dal tu opekacku alebo gulas party .
na webe je este stary datum .. striela sa len 28-29.9.2012