WarriorTactics.eu

inspiring_elbakyan

Príspevok od používateľa inspiring_elbakyan »

Matiho tu do toho nemiesaj - poznam ho 3x dlhsie ako ty a bol u mna ked som dohodoval s Gabeom aby dosiel. Nikto nikomu nemusi volat, staci si precitat tvoje prispevky na fore specialunits. Ked sme sa bavili o sneakybagu tak si napisal ze ta nema co nejaky amik ucit. Potom si dosiel tak ze som o tom nevedel. A potom po seminari zase vo vlakne na specialunits pises o tom ako sa mu pcham do zadku a pod. Tak tu netrep. Vsetko je to tam - ked si to nezacal mazat ako vsade vsetko odkedy si zacal robit vycviky pre civilov.

Neprekrucaj a nesnaz sa postvat na mna ludi ktory s tymto nemaju nic spolocne. Ked si chlap tak sa obhajuj sam a nezaplietaj do toho vkuse svojich kolegov. To robia iba zbabelci a chudaci.

Ja nikoho neociernujem. Mam v specialnych jednotkach vela kamaratov nie len na Slovensku. A vacsina z ludi ktori tam pracuju su odbornici a velmi vyrovnani ludia a su na vysokej urovni. A potom ako vo vsetkych skupinach ludi sa tam najdu aj zakomplexovani chudacikovia co si masturbuju svoje ego na forach lebo nic ine nedokazu.

Pisal som iba ako to je - a sam to tu potvrdzujes. Ucite sa to co potrebujete v praci. A potom sa ti co chcu ucia vo svojom VOLNOM CASE ostatne veci - bojove umenia atd. Keby nebolo tvojho byvaleho sefa tak by si o bojovych umeniach nevedel nic. On sa tieto veci tiez ucil od civilov. Ray Dionaldo je tiez civil a uci vo viacerych specialnych jednotkach v Amerike boj nozom.

Ty to tu cele stavias do roviny - ked si v specialnej jednotke tak si odbornik, ked si civil tak nemas co ucit lebo nic nevies. Takto to nefunguje.

A este k tej uplnej trapnosti co tu tahas: ...ze ja som vam platil jedlo a pitie aby som sa s vami mohol porozpravat? A este ty mi tu pises ze ja klamem? Isiel som s Gabeom Suarezom a Danom na veceru a Matimu som povedal kde budeme aby ste dosli ked chcete. A s uctom to bolo takto: Nejak som v rychlosti zabudol zaplatit (moja chyba) za to co sme pili a jedli my (Ja, Gabe, Dan) a zostala tam po mne sekera. Volal mi Badger (z fora specialunits.sk) a zaplatil to za mna. Potom dosiel s uctom za mnou na izbu a ja som mu vratil prachy za to co sme jedli my. Si to kludne moze hocikto overit priamo u neho.

Nestavaj sa tu do role superspecialistu ktoreho kazdy zboznuje a plati mu drinky. To ty urcite nie si. Iba sa este viac takymito smiesnymi vymyslenymi historkami strapnujes a potom kazis dobre meno aj ostatnym kolegom.

Co sa tyka mojich schopnosti - na stastie ich posudzuju ludia ktori su celosvetovo uznavanymi odbornikmi v tejto oblasti, nie zakomplexovani chudaci.

Dalej sa k tebe uz nejdem vyjadrovat. Stal si ma viac mojho drahocenneho casu a energie ako si niekto taky zbytocny ako si ty zasluzi.
Zamknuté

Návrat na "Tréning"