Prepis guľovnice
-
magical_margulis
Prepis guľovnice
Zdravím páni. mám otázku. Ako je to pri prepise guľovnice pokiaľ je to v jednom okrese a jedná sa čisto len o prepis medzi dvomi osobami. Stačí prítomnosť týchto dvoch osôb a guľovnice na oddelení a vykoná sa prepis??? + aký je tam poplatok z hľadiska počtu guľovníc(2ks) ?? pýtam sa preto lebo nechcem písať žiadne darovacie zmluvy ani nič podobné, tak že či cesta vedie aj tadeto. PS nemám osobnú skúsenosť tak preto tá otázka. Vďaka za rady
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Platíš 16,50 za administratívny úkon podľa zákona a vyhlášky, nie za vypísaný papier. Ten je len potvrdením o súhlase v prípade, ak ho predkladáš predajcovi na inom mieste alebo v inom čase...vanto napísal:Moja skusenost bola, ze nakupne sa nevypisovalo, ale 16.50 som zaplatil. V zakone sa len pise, ze nakupne povolenie sa nevystavuje, to je pre mna matuce, ze za co s potom plati? ...
EDIT: Toto píšem iba pre vanta, na opakovacie guľovnice sa to samozrejme nevzťahuje, tam sa bude platiť iba za nové preukazy zbraní.
Naposledy upravil/-a Igrlik v 03 Okt 2012, 21:27, upravené celkom 1 krát.
ako si prisiel na to, ze to nemozu byt samonabijacie gulovnice?Miro389 napísal:nákupko na opakovaciu gulovnicu?
V principe staci zobrat zbrane a dostavit sa obaja na oddelenie evidencie. Za prepis samonabijacky sa plati + poplatok ako keby sa vystavovalo nakupne povolenie. tolko 3x skusenost za posledne dva mesiace.
-
magical_margulis
-
inspiring_panini
-
inspiring_liskov