K22
-
inspiring_ganguly
Neviem ako má K22 upevnenú hlaveň, ale kdesi na českých fórach sa potenciálny zákazník sťažoval, že hlaveň sa "viklala" už v predajni.
Walther P22 má hlaveň v kontajneri uchytenú prevlečeným púzdrom a maticou, takže demontáž (resp výmena za inú - sú dve rôzne dĺžky) a spätná montáž nie je problém. Pod maticou býva O-krúžok proti samovoľnému uvoľňovaniu.
Záver Siga aj Walthra je zo zinkozliatiny, K22 mala tuším oceľový, neskôr duralový.
Walther P22 má hlaveň v kontajneri uchytenú prevlečeným púzdrom a maticou, takže demontáž (resp výmena za inú - sú dve rôzne dĺžky) a spätná montáž nie je problém. Pod maticou býva O-krúžok proti samovoľnému uvoľňovaniu.
Záver Siga aj Walthra je zo zinkozliatiny, K22 mala tuším oceľový, neskôr duralový.
o tej kyvajucej hlavni som cital aj ja na dakom fore a na druhej strane som cital, na dalsom fore, ze je to velmi presna zbran, tak ta vyklajuca sa hlaven môze byt nepodarok. To, ze sa kazda 22 sem tam zasekne, neobtiahne, neodpali to mi je jasne. Len tu a aj na inych forach, ako aj na vydeach som videl a cital katastroficke scenary ako sa niekomu nepodari plynule vystrelit ani dva naboje za sebou. Tyka sa to P22 ako aj siga. O k22 som sa to nedocital, celkovo je dosť malo na nu recnczii, myslim tych uzivatelskych - priamo od majitelov /alebo som len zle hladal/
Z trojice menovaných K22 bezkonkurenčne najlepšia, čo sa kvality týka. Myslím, že je zhodná s K100, akurát je to kaliber .22. Je síce trochu väčšia, ale pokiaľ ju neplánuješ nosiť, tak to nie je až také hrozné. Strieľanie je príjemné, super padne do ruky. Občas mávam problém s neobtiahnutím záveru pri vystrelení náboja, ale môže to byť pružinou, pretože mám v zbrani tú mäkšiu.
Počas výuky v Streleckej akadémii teraz na jeseň kamoška - začiatočníčka vypálila z mojej P22 155 výstrelov, s 1 nevyhodením nábojnice (stove pipe) a jedným nepodaním náboja - strieľala Blazery (a aj tie dve chyby mohli ísť na vrub nie celkom istého držania zbrane v niektorých situáciách...).robusta napísal:...Len tu a aj na inych forach, ako aj na vydeach som videl a cital katastroficke scenary ako sa niekomu nepodari plynule vystrelit ani dva naboje za sebou. Tyka sa to P22 ako aj siga.
...
-
inspiring_ganguly
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
Igrlik napísal:Neviem ako má K22 upevnenú hlaveň, ale kdesi na českých fórach sa potenciálny zákazník sťažoval, že hlaveň sa "viklala" už v predajni.