Idem na skúšky, držte palce!

Používateľov profilový obrázok
neosk
prispievateľ
Registered for: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa neosk »

konecne som sa dockal, dnes po 2 mesiacoch som sa dostal na policiu a mam doma zelenu karticku A :D Skoda ze uz ruzovu nemam, celkom by ladila.
friendly_dirac

Príspevok od používateľa friendly_dirac »

ahojte.. pred 3 tyzdnami som si podal ziadost a termin skusok stale neviem.. mam obavu ci to nebolo dorucene niekomu inemu.. v panelaku sme 3 rodiny s rovnakym priezvyskom.. aj by som zavolal na zbrane a strelivo ale nechcem budit dojem nedockavosti a sposobit, ze budu apaticky.. no ale uz sa neviem dockat.. chcem to mat uz za sebou.. volat ci nevolat?
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Si dospely rozhodni sa podla vlastneho uvazenia a ano mozes ist sa vycikat ked si to precitas 8)
friendly_dirac

to nebolo od teba pekne.. :cry:
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Nikam nevolaj, píšeš, že si žiadosť podával pred 3 týždňami, počkaj ešte nejaký čas a až potom volaj ;)
friendly_dirac

tak som volal.. list už posielali a ako som predpokladal, niekde sa stratil.. takto funguje naša pošta.. a povedali mi termín skúšok.. bude až 11.12.2012.. takže sa ešte načakám.. nevadi.. o to lepsie odpovede budem podavat.. :)
Snoopee
prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

mne nič neposielali. Pri odovzdaní žiadosti a ostatných dokumentov mi povedali kedy mám skúšku. A že ak sa niečo zmení, tak mi zavolajú. Nevolali 8)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Paulie: v paneláku sme dve rodiny s rovnakým priezviskom a keď mi náhodou hodia niečo susedove, tak mu to hodím do schránky, u vás to funguje inak?
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Zoidberg, možno že všetci dotyční vo vchode majú rovnaké aj krstné meno :P
friendly_dirac

zoidberg, miro:

mozno neuverite, ale zhodou okolnosti mame rovnake aj krstne meno.. az na to ze ja som pavol a on je pavel.. ale to postarke neprekaza.. a ak sa nieco ocitne u mna, samozrejme ze mu to hodim do schranky.. popripade zanesiem osobne.. skoda, ze opacne to nefunguje.. vacsinou si postu najdem otvorenu a roztrhanu vo vytahu, kde ju dotycny cestou do bytu otvori a zahodi.. takze tak..
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Tak to dufaj, ze sa fizli neboli pytat na neho ako potencionalneho adepta na ZP :-)
Max11
prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Max11 »

Treba podať sťažnosť na poštárku, prípadne sa informovať na pošte akým spôsobom je možné rozlišovať poštu, keď ste vo vchode viacerí s podobným menom.
Ak budeš dostatočne asertívny a prelomíš lenivosť pracovníkov pošty, isto sa nejaké riešenie nájde.
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

maloco je horsie ako debilny sused.
Snoopee
prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

A, E, F :D

Skúška v pohode, bol som pripravený. Trojčlenná komisia. Keď som zodpovedal ústnu časť, predseda komisie položil na stol nejaku staru CZku a povedal že mam zistit či je nabitá a ukázať ako by som ju vybil. Úchop zbrane bez ukazováka na spúšti, pomaly si to šiniem do rohu miestnosti. Predseda hovorí že je vidieť že som už strieľal a že sa jej nebojím, stačilo. Mám počkať vonku. A moja zelená kartička sa už lisovala.
Ešte ma napadlo ... pri otázke "opitý poľovník zastrelil na polovačke psa iného polovníka v hodnote 660 € ..." sa prokurátor spýtal ako by sa zmenila situácia, keby ten bastard bol v hodnote 1000 alebo 2000€. Inak pohoda.

Z 10 sme spravili 8. Tých dvoch čo vyrazili si to zaslúžili (dvaja sme boli Ačkari). Pripravení boli, ale na logické otázky nevedeli odpovedať a hapkali. Rada pre ostatných: nepoužívajte slovné spojenie "ja si myslím".

Keď skúška skončila, sedel som a čakal na zbroják. Policajt z odd ZaS úplne zmenil prístup. Pred mesiacom ma zdrbával, že na Ačko nemám šancu (nie som živnostník, sudca, vrah, ani neprevážam hotovosť). A teraz sme kecali ako starí známi o tom aké železo kúpiť. A tiež že na nich zhora tlačia, aby mali v okrsku čo možno najmenej Ačkarov. Tak sa snažia meniť žiadosti z A na B. Ale že 90% Bčkarov je do mesiaca späť so žiadosťou typu A.

Ešte ma napadlo: policajti sa neboli informovať u susedov či nechlastám, neposlali mi domov žiadnu pozvánku na skúšku, ani mi nevolali. Po podaní žiadosti mi policajt povedal, kedy, kde a o kolkej bude skuška.
friendly_dirac

gratulujem.. mna to este len caka..
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"