Falosny tlmic / barrel extender
Falosny tlmic / barrel extender
Zdravim pani a damy, potreboal by som vediet ako vyzera falosny tlmic / nastavec na hlaven zvnutra. Myslim tie nadstavce co su na GSG5 alebo podbne.
Dakujem za odpovede.
Dakujem za odpovede.
na GSG je len nasunuta trubka ma len prirubu na začiatku a konci , ustie hlavne je zarovno s čelom predným toho tzv tlmiču, takze je v nom diera v predu presne v hrúbke hlavne(plyny nevnikaju nijakym spôsobom do toho co imituje tlmič , je to len navlek na hlavni , ak to ma byť len imitácia tak to nemie byť pred ústim a potom nie je o čom sa dohadovať. optické rozšírenie hlavne.
Aha, dakujem Duros. Tym padom sa mi vynara otazka: Ako LEGALNE predlzit hlaven len za ucelom odvodu plynov dalej od ustia bez toho aby som musel vyrabat novu - dlhsiu hlaven?
Pre lepsiu predstavivost: karabinova konverzia osadena zbranou s kratsim laufom a chcem zabranit tomu aby mi horuce plyny z vystrelu natavovali konverziu. Dalsi prvok je fixacia hlavne v konverzii cez tento nadstavec.
Pre lepsiu predstavivost: karabinova konverzia osadena zbranou s kratsim laufom a chcem zabranit tomu aby mi horuce plyny z vystrelu natavovali konverziu. Dalsi prvok je fixacia hlavne v konverzii cez tento nadstavec.
Ja sa tomu teda tak nerozumiem k tomu nech sa vyjadria mudrejší, ale všetko čo predĺži hlaveň ovplyvňuje prechodovú balistiku, známy , puškár čo ma licenciu na konštruciu a vlastnictvo tlmičov dospel teda aspoň pri tlmičoch ku koeficientu 1,25 násobku preiemeru strely, taky musí byť otvor a to si myslím , že platí aj pre úsťové brzdy, a veď sa to môže koncipovať ako kompenzator , nemusí to byť hneď napodobenina tlmiču, môže to byť dlhší kompenzátor, aspoň si myslím....