Prednáška NO/KN v Bratislave

sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Prednáška NO/KN v Bratislave

Príspevok od používateľa sano2 »

Vážení spoluobčania, členovia i nečlenovia Legis Telum, držitelia zbrojných preukazov i tí bez nich, ktorí nechcú vlastnú obranu nechávať na náhodu.

Naše občianske združenie Legis Telum si Vás opäť dovoľuje pozvať na prednášku s tématikou legálneho použitia zbrane na osobnú obranu. Medzi ľuďmi okolo použitia zbrane koluje mnoho mýtov a povier ohľadom osobnej obrany nielen strelnou zbraňou. Požiadali sme preto tých najpovolanejších, ktorí sa tejto problematike profesne venujú, aby nám ju zrozumiteľne vysvetlili.

viac info tu:

http://www.legistelum.sk/akcie-a-poduja ... jnej-nudzi
Používateľov profilový obrázok
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Konečne sme sa dočkali opäť aj v BA.
sano2
častý prispievateľ

Pravdaže, členovia Legis Telum makajú ako včeličky.
inspiring_burnell

Príspevok od používateľa inspiring_burnell »

Chystá sa niekto z Rače, nech sa zvezieme jedným autom? Myslím, že to parkovisko pre 5-6 aut bude aj tak dosť zapratané.
Bauer
častý prispievateľ

Ja sa chystám z Račianskej a som v aute sám.
inspiring_burnell

Tak sme už dvaja :) ak sa teda môžem pridať
inspiring_burnell

Iba jednoduché zhrnutie... kto nebol, môže ľutovať. Veľká vďaka organizátorom a prednášajúcemu. Super!!
sano2
častý prispievateľ

Ďakujem všetkým zúčastneným za ich účasť, vecné poznámky a otázky.

Ďakujem Panzerovi za jeho čas, ochotu a umenie prednášať s vtipom a eleganciou inak vážnu tému o NO/KN a vôbec o práve.

V neposlednom rade vďaka patrí aj personálu strelnice T&T v BA, výborný prístup, výborné priestory a výborná cena.

Ďakujem členom LT za pomoc pri organizovaní tejto prednášky.

Ako písal lodik33, nálada perfektná a kto nebol, môže ľutovať. Prednáška trvala 4 hodiny a bola super.

Ďakujem
Bauer
častý prispievateľ

Prednáška o KN a NO veľmi milo prekvapila. Určite som si z nej odniesol veľmi veľa poučení, ktoré sa oplatí si zapamätať a hlavne použiť keď príde k najhoršiemu.

Som rád, že som mal možnosť spoznať osobne Panzera. Pán sudca prednášal pútavou formou a veľmi pekne dokázal priblížiť prednášanú problematiku aj bežnému poslucháčovi, ktorý nemá vyššie právne vzdelanie.

Samozrejme chcem poďakovať aj združeniu LT, že túto prednášku zorganizovalo a sprístupnilo aj pre nečlenov LT ako som ja.
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."