dnes sme ich v NR minuli 1500ks
S&B nontox 250ks balenia
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov
Ak sa bavime o tych, co sme strielali vcera na sutazi co prebiehala popri stretnuti, tak v S&W M&P9 mi isli asi tak, ze prvych 5 OK, potom jeden neodpalilo - vyhodil som ho. Hned dalsi po nom neodpalilo - vyhodil som ho. Na konci som tieto 2 neodpalene znova nabil. Prvy neodpalilo. Ten dalsi uz na druhy krat isiel.
Mozno som mal len smolu, ale zo 40 nabojov 2 zlyhali a jeden z nich sa neopalil ani na druhy pokus.
Ale na druhej strane som aspon krasne videl jak hnusne strhavam
Mozno som mal len smolu, ale zo 40 nabojov 2 zlyhali a jeden z nich sa neopalil ani na druhy pokus.
Ale na druhej strane som aspon krasne videl jak hnusne strhavam
Naposledy upravil/-a Peterko v 17 Feb 2013, 09:56, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_swanson
Peterson: nic to nema spolocne, ani to netvrdi. Na druhu stranu otazka na magnetizovanie , alebo nemagnetizovanie strely je namieste. Ja by som do svojej CZ-ty nedal ocelovy naboj ci uz tombakovany, alebo netombakovany. Nech si hovori kto chce co chce, ocel je tvrdsia ako olovenna zliatina a kto mi zaruci, ze hrubka tombaku je na kazdej strele dostatocna? nik...
na mojom boxe č.3 sme nemali ani jednu zlyhávku - zbrane CZ75 D Compact a Norinco 1911roman napísal:neviem či sa včera na súťaži vyskytla zlyhávka, to by vedeli poreferovať sano2 alebo marksman.
2 strelci mali poruchu pre zle napáskovaný zásobník + pred koncom preteku odišiel na Norincu úderník
Celkovo si myslím, že jediný problém tohoto včelstva je, že v krabici značenej FMJ boli namiešané i poloplášte odlišnej gramáže. Ale funkčne aspoň u nás total OK.