Triciove mieridla DOVOZ z USA

friendly_booth

Triciove mieridla DOVOZ z USA

Príspevok od používateľa friendly_booth »

Je to mozne doviest z USA, poslat to viem, len neviem co nasi colnici, nema niekto skusenosti?
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Preclia a zdania to v závislosti na cene tovaru. Pokiaľ bude uvedená podľa ich názoru podozrivo nízka, dožiadajú si dokumenty alebo stanovia vlastnú "odborným odhadom".
friendly_booth

Fajn, takze priamo tricium alias jadrovy material im nevadi... to so chcel vediet...

Dik.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Marwek77
co keby si nabuduce vhodne umiestnil temu?
friendly_booth

Tema je umiestnena z mojho pohladu spravne, mam zaujem kupit triciove mieridla na brokovnicu Benelli M4 vedenu pod dlhymi sportovymi zbranami... Uz som sa tu na to pytal a nedostal som ziadnu odpoved, tak som len preformuloval otazku... Ak som to dal nespravne ospravedlnujem sa, neviem kam som to mal inak zaradit...

Dakujem za upozornenie...
jalso
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa jalso »

Igrlik napísal:Preclia a zdania to v závislosti na cene tovaru. Pokiaľ bude uvedená podľa ich názoru podozrivo nízka, dožiadajú si dokumenty alebo stanovia vlastnú "odborným odhadom".
Pokial ma pamat neklame tak sluzba shipito.cz (sluzi na lacne preposielanie veci z USA) dovoluje vlozit k zasielke vlastnu fakturu a takto nahradit povodnu fakturu, ktoru vlozil predajca :)
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

jalso, ale veď to neodporuje tomu, čo som povedal... :D je to predovšetkým na posúdení toho, kto bude tú zásielku na Slovensku odbavovať.

Marwek - napríklad http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... %E1kup+usa :wink:
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

jalso: shipito, nakupzusa ani podobné služby ti nebudú chcieť mieridlá prepravovať, už som sa ich na to onehdy pýtal. Oni ITAR poznajú. Keďže Marwek písal, že poslať to vie, tak ideálne radím nech mu balíček (ten človek čo to posiela) označí ako "gift" a nepriloží faktúru.
inspiring_panini

tango napísal:to ze ITAR poznaju je sice fajn to ze su to jebnuti americania je vec druha :lol:
:lol: No diky za návod v každom prípade, je síce trocha ťažkopádny a nákladný, ale určite lepšie ako nemať nič. :)
inspiring_panini

Vždy ma znova dokáže prekvapiť tvoja schopnosť reagovať neprimerane agresívne na posty ktoré si to nevyžadujú. Nepísal som že ten návod je nerealizovateľný, ale áno má cca 12 bodov oproti klasickému objednáš a zaplatíš, proti takémuto spôsobu je ťažkopádny. Že sa náklady dajú rozdeliť medzi viac osôb je predsa samozrejmé. Plus na konci som snáď jasne napísal, že ten návod je určite lepší ako nemať nič. V prípade že je to teda jediná možnosť, tak je to super a ďakujem ti zaň (ak to z toho príspevku nebolo jasné). Fakt neviem aký atack si tam ty zas našiel že reaguješ takto.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."