Dlhá malorážka na sk.A ZP

inspiring_jepsen

Dlhá malorážka na sk.A ZP

Príspevok od používateľa inspiring_jepsen »

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či na zbrojný preukaz skupiny A môžem mať klasickú dlhú malorážku napríklad takú Čz 455 standard.
Ďakujem za odpovede.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Dlhu ti na Ačko nedaju,iba na Ečko a to musiš byt v sportovom klube,alebo na polovne ucely D skupina!
inspiring_jepsen

joj tak to je skoda a ja som si uz na nu pomaly zacinal setrit no nic ale kazdopadne dakujem za odpoved
inspiring_jepsen

No teraz mi stačí Ačko a krátke zbrane ale keby som si niekedy v budúcnosti chcel rozšíriť zp aj o E skupinu a na ecko by som mal tu spomínanú malorážku ako by to bolo lebo niekde som počul, že by som každý rok musel robiť nejaké skúšky či čo neviem či je to pravda a ak áno mohli by ste mi objasniť čo sú to za skúšky a ako prebiehajú
Ďakujem za odpovede
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

kedy si naposledy čítal zákon 190/2003 ? tam nájdeš všetko

ŽIADNE skúšky, len členstvo v športovom klube
inspiring_jepsen

aha tak to znamená, že len tlakové skúšky a to je všetko
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Radsej sem ani dalej nepis a hlavne a nepytaj, pretoze nastves tu par ludi co Acko nedostali , ked budu videt ako Ackar nema sajnu o zakone o zbraniach a strelive.
bus driver
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

kilco55 : poslal som Ti sukromnu spravu, precitaj si ju.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Ja by som si tipol ze Kilco zbrojny preukaz este nema, nieje mozne aby niekto splietal taketo hovadiny v prispevkoch a presiel cez komisiu.
hlavaXX
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa hlavaXX »

ak by hlaven dal odborne skratit o 23 cm a pazbu si zrezal o nejakych 15cm, bola by to podla § 5 Zbraň kategórie B a tu by mu na "A" uz mohli zapisat : :wink:
Martin.
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Martin. »

cubitko napísal:Ja by som si tipol ze Kilco zbrojny preukaz este nema, nieje mozne aby niekto splietal taketo hovadiny v prispevkoch a presiel cez komisiu.
Ale je, poznám ešte lepšieho majstra.. :?
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ja tiež. Ale detaily tu písať nebudem, lebo nechcem, aby jedného dnňa nejaký zm*d cynicky zneužil moje slová o jednom konkrétnom exotovi a vzťahoval ich na celú streleckú komunitu. O to isté požiadam aj vás, aby sa to tu náhodou nezvrtlo na vyprávanie historiek o úletoch s "Áčkom". Aj tak som presvedčený, že úletov je zanedbateľná menšina.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"