4.kolo Pohár LOS-SK (20. apríl 2013, Čachtice)

cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

presne tak, ze ci si mam balit aj nahradny zasobnik a nosic zasobnikov na 58-mu na opasek..

A ja tak v kutiku duse verim, ze pojde o stage - CEL INVAZII ZOMBIKOV aka ZOMBIEAPOKALYPSA :)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

prídem Vás na chvíľku pozrieť
cubitko
častý prispievateľ

Sutaz bola fajn... procedury su procedury, musim si nabuduce lepsie pozret pravidla. Akurat trosku skoda ze sa penalizacia nedeli na minor/major ,ale to su uz len take detaily.
Marek Z
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

to je tym, ze je to liga obrannej strelby :D to co nosis je na tebe :D
rovnako sa to nedeli ani na single stack, double stack. je tvoja volba ked ides so sestranakom
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

asi si cubitka nespravne pochopil. ziada odlisenie roznych typov procedur. nie kategorie zbrani podla minor/major (aj to inak je - mala pistol velka pistol) v duchu IPSC. ze cubo?
inspiring_liskov

K.I.S.S.
Marek Z
častý prispievateľ

asi to naozaj nechapem, stale sa tu diskutuje o pravidlach a ich zmene a stale niekto nieco ziada. Toto nie je IPSC a stale mam pocit, ze tam sa tolko nediskutuje, ale pravidla sa jednoducho respektuju. skuste si nastudovat aj tieto pravidla. prosim.

ja tam v prvom rade sutazim sam so sebou...
cubitko
častý prispievateľ

tak tak.. mal som na mysli dajme tomu o 1/3 mensiu penalizaciu pri Charlie/Delta pri pistoli v Major-e. Nosim .40-tku, tak LOS-a strielam v .40tke a co sa tyka sutaze... dvostrel s lugrom je proste rychlejsi.
.40-tka .45-ka a .357 sig viac kope, zdvih zbrane je vyssi, takze strelec je logicky pomalsi. Jemnucka kompenzacia v hodnoteni zon mimo alfy by bola fajn.

PS: ja tiez vzdy sutazim sam zo sebou, viem ze to nieje IPSC, ale v tomto je predsa len IPSC spravodlivejsie.
Marek Z
častý prispievateľ

aby mam niekto zle nepochopil, nesutazime s IPSC, ipsc mam rovnako rad ako LOS.

ano chapem, ale proste je to tvoja volba, ja na buduce takisto pojdem so 40 alebo 45. dobre vieme, ze ludia co maju skvely cas, tak na konci mozu dopadnut uplne zle vdaka prockam a ludia co isli pomaly a rozvazne boli nakoniec lepsi. to je proste fakt.
dnes som mal lugra (logicky rychlejsie strielam) a vdaka uzasnym mfs som mal 10% neodpalenych, co je dostatocne zdrzanie. a bral som ich napriek tomu, aby som si natrenoval aj taketo situacie, ktore sa v reale mozu stat.
proste svet neni nikdy uplne fer a vzdy je niekto v miernej nevyhode nielen v strelbe. ked som si to odstrielal nesutazne so 40, ani jeden problem.
RisoP
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa RisoP »

Výborný pretek. Tak ako má byť LOS. Nemám žiadne pripomienky. Dokonca aj počasie vybavili :-)
inspiring_liskov

holt siulácia obrannej streľby...

ked útočníkovi strelou mimo iba načechráš golier na bunde, je mu kua jedno či to bola 22LR alebo 50AE major/minor šecko jedno 8)
cubitko
častý prispievateľ

No ked uz ideme do detailov... tak Charlie je aj v oblasti pecene a zaludka, Tam som mal drvivu vetsinu z mojich charlikov, blbly zvyk s IPSC tercov - je tam alfa.

No a dostat lugrom alebo 45 kou do zaludka asi rozdiel je. To len tak na okraj, ja som inak s pretekom aj s umiestnenim spokojny. Po tolkych prockach + misiach v gumennom mestecku som to druhe miesto ani necakal.
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Týmto sa chcem dopredu Bohušovi poďakovať za púzdro, bodaj by boli takýto sponzori častejšie! :P
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

pretek bol super a so svojim umiestnenim vzhladom na teplotu 38C som tiez spokojny :D
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

priznajte, na koho ste strielali z najvecsou radostou na stage 4? :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"