Psychotesty - psychológovia, odporúčania

elegant_euler

Príspevok od používateľa elegant_euler »

Dobrý deň neviete mi poradiť psychológa z Trnavy a okolia čo som volal v Trnave tak až o 2 -3 týždne môžu a najlacnejší chce 100 € Ďakujem .
Používateľov profilový obrázok
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

V Bratislave Trea aktualne berie hned na druhy den po zavolani za 75 euro.
jancco
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa jancco »

Ja som bol v Hlohovci a za 60 hned na druhy den-v sobotu, sice pre papiere som musel ist az v pondelok ale aj tak to bolo fajn
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

V MT viem iba o dvoch klinickych psychologoch: Dr. Hollá a Dr. Šútovec. Detailnejšie info nemám, lebo som bol u Kuracinovej.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

V MT je aj Dr.Karašinska,ale par ludi uz letelo od nej s počutia!
inspiring_pare

Príspevok od používateľa inspiring_pare »

Ja som bol pred vyse rokom a pol v NR v nemocnici u prednostky Doc MuDr... Bol som tam sam, vyse pol dna, neprertzite testy, zaberacka, na konci kreslenie a pohovor ... Stalo to 80 eur, domov som prisiel tak zniceny, ze som hned zaspal... Ale zato som sa dozvedel, ze som ukazkovo zdravy :P ... Rozhodne zaujimava skusenost.
elegant_euler

Dneska som bol v TT Dr. Szeliga spravene za 40 minut papiere ihned cena 80 €
wronski
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

Je mi jedno aku koncepciu,postup zvoli psycholog pri "badani" ludskej psychiky,ale absolvovat poldnovy maraton u jedneho cvokara a u druheho 40min. je podstatne rozdielny casovy usek,co ma cim dalej tym viac presvedcuje o obycajnej fraske absolvovania tychto "vysetreni",tym padom nema pre mna nejaka karticka od cvokara ziadnu vypovednu hodnotu,samozrejme,ze tym nechcem spochybnovat pravnu zodpovednost ziadatelov alebo sucasnych drzitelov ZP.
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

šikovný, veď to má potom hodinovú sadzbu 120 €. Pri takej sadzbe by som to už nazval pokecaním a prijatím úplatku, lebo to nie je reálna hodnota tej práce.
mab
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa mab »

elado

"......Ako všetky politické riešenia aj toto stojí za houno, ale to nikoho netrápi, kompetentní si urobili čiarku a hodili zodpovednosť na psychológov."

suhlas az na tu zodpovednost. podla mna na nich nehodili ziadnu zodpovednost ale im dali kraaasny biznis.
wronski
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

elado napísal:kompetentní si urobili čiarku a hodili zodpovednosť na psychológov.
Myslim,ze sa mylis,cvokar nema absolutne ziadnu zodpovednost,ci uz testovany jedinec nieco vyosli hned na druhy den alebo za niekolko rokov,ale ako pise mab,ide tu o vynosny biznis bez roboty.A prave v tom tkvie alibizmus tohto zakona schvaleneho partokraciou neschopnych individui.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

elado napísal:Inak nechápem tie obavy z testov u žiadateľov, normálny človek sa nemá čoho obávať
Až kým mu jedného dňa niekto neoznámi, že už vraj normálny nie je.
Z ľubovoľného dôvodu, bez nejakej exaktnej a merateľnej argumentácie.

Ja napríklad celkom chápem obavy ľudí, že neprejdú testom, ktorý nemá jasne stanovené pravidlá ani jednoznačný spôsob vyhodnotenia.
A viem si predstaviť, že v prípade politickej či inej objednávky by nebol pre niektorých psychológov žiadny problém "nepustiť" cez sito vopred stanovený počet testovaných. Či už by to bolo 5 alebo 55%. Samozrejme úplne legálne.
elegant_euler

Všetko zaleží od psychológa koľko trvajú testy .Cely test bol rozdelený do 6 časti ,4 som robil na počítači a jeden na pamäť a tá posledná časť kartičky z machuľami.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

yarco napísal:
Až kým mu jedného dňa niekto neoznámi, že už vraj normálny nie je.
Z ľubovoľného dôvodu, bez nejakej exaktnej a merateľnej argumentácie.
Presne tu vidím problém. Totiž legislatíva nepozná objektívnu zodpovednosť psychológa za vykonaný posudok. Psychológ môže zaujať hocijaký postoj- nenesie právnu zodpovednosť. On sa bude vždy brániť, že v tom čase mal vyšetrovaný subjekt také výsledky a on subjektívne rozhodol - dňa- v čase.
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ja chcem ist takemu psychologovi co je drzitelom ZP, mame nieco v ponuke
Najlepsie by bolo dakoho z fora, ved naco strkat EVRI cuczim ked mozme svojim.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"