Psychotesty - psychológovia, odporúčania

Používateľov profilový obrázok
mabo
častý prispievateľ
Príspevky: 638
Dátum registrácie: 11 years 5 months

Príspevok od používateľa mabo »

lovec - dá sa na to aj takto pozerať, ale bral som to, že každý môže povedať svoj názor... ale svoju prácu si odviedla a nedovolila si ma odmietnuť, alebo súdiť ináč ako profesionálne. Tak som to myslel... :wink:
cubitko
častý prispievateľ
Príspevky: 1271
Dátum registrácie: 13 years 8 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Moja psychologicka, na ktoru som sem dal kladnu referenciu robi psychologicku vo veznici, takze je jednoznacne pro-gun. Vidi ake psychopaticke a agresivne individua su vo vykone trestu a kazdu chvilu niekto z nich je prepusteny po skonceni trestu na slobodu... podla nej vetsina odchadza rovnako nepolepsena ako prichadza.
Naposledy upravil/-a cubitko v 30 Máj 2013, 15:28, upravené celkom 1 krát.
eager_hypatia

Príspevok od používateľa eager_hypatia »

Ahojte
ja som bol v pondelok na psychtestoch a bez problémov v cene 55€
PhDr. Pisárová
Kocelova 29
Nitra
kj
občasný prispievateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: 11 years 2 months

Príspevok od používateľa kj »

tompek napísal:psychológ mal zlý deń.....
Neviem ci mala ona zly den lebo v ten den poslala domov aj jedneho pana ktory chcel robit na sk. D a to preto lebo nemal nejake potvrdenie o ktorom ho predom neinformovala ze si ho ma priniest. Chcel ho priniest na druhy den a ze ked uz je tam tak nech ho vybavi a papiere mu da az potom ked prinesie potvrdenie ale nechcela ani pocut.
No a velmi zly den som mal potom ja. A aj pochybnosti ci som normalny ked ma ani nechcela testovat :( :) Ale ako som pisal v BA potom uplna pohodicka, normalny pristup.
Používateľov profilový obrázok
kiwinr
občasný prispievateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: 11 years 5 months

Príspevok od používateľa kiwinr »

Ja som v piatok absolvoval testy v LV u pani PhDr Sona Kosorinova, cena 50E pre clena levickeho streleckeho klubu (inak asi 80E)
Mozem povedat, ze je to velmi prijemna pani, test trval cca 2 hodiny (robili sme dvaja naraz)
Ziadne narazky voci strelcom alebo zbraniam, profesionalny pristup a celkovo "prijemne posedenie", akurat hovorila,ze starsim polovnikom moc posudky nechce robit.
Kontakt: 0903 962 986
Este poznamka: nebol problem (ja som mal taky termin) i s neskorsim casom -v mojom konkretnom pripade v piatok 17:30 , cize aj to je vyhoda pre pracujucich.
Používateľov profilový obrázok
sirdo
prispievateľ
Príspevky: 461
Dátum registrácie: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa sirdo »

neviem ci to tu uz niekto daval, ale v Leteckej vojenskej nemocnici v KE, v ÚLaPM robia aj psychologicke vysetrenie pre potreby ziskania/obnovenia ZP. cena je ludova (40EUR), vysetrenie trva cca 2 hod a da sa prist aj na "blind" o 07:00 rano a zoberu Vas. prakticky som to este nevyuzil (caka ma to az buduci rok), ale popytal som sa na detaily, kedze som bol v ÚLaPM na pravidelnu rocnu prehliadku a drzim sa znameho: "leniva huba, hotove nestastie" :) ...

potrebne kontakty si urcite kazdy vyhlada sam v prilozenom odkaze: http://www.lvn.sk/index.php/sk/ambulanc ... va/22.html
inspiring_cohen

Príspevok od používateľa inspiring_cohen »

Neviete kde ma pani Kuracinova ordinaciu. Ci v novej alebo v starej nemocnici ?
Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Príspevky: 3704
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mesi »

inspiring_cohen

Príspevok od používateľa inspiring_cohen »

Absolvované u pani Kuracinovej. Úplne super je to PANI psychologicka. Nemám žiadne výhrady milá staršia pani môžem len odporúčiť.
friendly_wozniak

Príspevok od používateľa friendly_wozniak »

Prave dnes som uspesne absolvovala v Spisskej Nove Vsi, psychologicke testy u doc.PhDr. Marii Gaziovej, PhD . Ano, titul pred aj za menom, to bolo citit na profesionalite a pristupe, ale aj na cene..ze 70 eur, uff...A test? Parada....a ze vraj nadpriemerne vysledky :D Takze odporucam...aj sestricky su velmi pekne :wink:
twingo
občasný prispievateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: 11 years 1 month

Príspevok od používateľa twingo »

Dnes LVN KE, 8 poschodie, bez problemov a zbytocnych otazok, maximalne profesionalny pristup, 40Eur , trvalo to asi dve a pol hodiny
odporucam
inspiring_colden

Príspevok od používateľa inspiring_colden »

Kukol som par stran spat a nedozvedel som sa ci je tu v MT niekto schopny a ani cenu. Moze byt aj okolie. Ked vidim ceny v niektorych pripadoch, tak sa oplati cestovat aj 100km. U tej pani Kuracinovej to kolko kostuje momentalne?
Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Príspevky: 3704
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mesi »

potom skus google. Klinickeho psychologa budes mat dnes na kazdom rohu, kedze sa testy robia aj na vodicak. Cenu ti kazdy jeden povie za par sekund po tom, ako mu zavolas :wink:
Zlomizub
častý prispievateľ
Príspevky: 878
Dátum registrácie: 10 years 9 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

PhDr. Vlasta Kurucová
65€, Fedinova 9, BA-Petrzalka
Objednane cez telefon vcera, dnes uz mam doma doklad ze niesom az taky psychopat :)
Profesionalne spravanie, ziadne blbe otazky (Preco potrebujem zbran nepovazujem za blbu otazku, kedze to snad kazdy vie naco ju chce), trvanie 2 hodinky se vsim vsude.
Mozem odporucat - tel. 02/63 81 01 39

PS: Zo zvedavosti som sa pytal ci niekto aj neprejde - 11 ludi tento rok. Myslim ale ze slusny clovek nema sancu neprejst :)
Používateľov profilový obrázok
lubor
prispievateľ
Príspevky: 204
Dátum registrácie: 14 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Vie niekto o niekom kto testom nepresiel? Nie co jedna babka povadala ale ci poznate osobu co nepresla a preco? Nezaujima ma ci je osoba na hlavu ale ci psycholog zamerne nerobil vsetko pre to aby nepresiel.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"