Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
-
inspiring_meninsky
Zdravim sniperov a sniperky
Pozvanka na Long range do madarska ...
http://www.longrangeshooting.hu/en/fooldal
Pozvanka na Long range do madarska ...
http://www.longrangeshooting.hu/en/fooldal
-
inspiring_meninsky
ja by som tam rad siel , je to ina strelnica , si to vyskusat , nie sa snimi porovnavat
-
inspiring_meninsky
Chlapci ako ste dopadli v Hungárii cez víkend?
-
inspiring_meninsky
Nazdar sniperi a sniperky
Na mesiac oktober chce robit Ivo 3 dnovu takticku sutaz 3-5.10.2013 . dal som to aj na web . Do konca augusta chce vediet kto by zavezne prisiel . ak nebude aspon 20 ludi , sutaz sa konat nebude .
je to sutaz dvojic . strielat sa bude od 30 do 1000 m .
Nocne strelby , maskovanie a presun , rozne terce a situacie . mozno bude aj veza .
cena je cca 100 E na osobu . v cene je zabezpecena strelnica , strava , ubytovanie .
Zaujemci poslite mail na apss.schranka@gmail.com alebo ak mate na Iva cislo tak sms
Diky
Na mesiac oktober chce robit Ivo 3 dnovu takticku sutaz 3-5.10.2013 . dal som to aj na web . Do konca augusta chce vediet kto by zavezne prisiel . ak nebude aspon 20 ludi , sutaz sa konat nebude .
je to sutaz dvojic . strielat sa bude od 30 do 1000 m .
Nocne strelby , maskovanie a presun , rozne terce a situacie . mozno bude aj veza .
cena je cca 100 E na osobu . v cene je zabezpecena strelnica , strava , ubytovanie .
Zaujemci poslite mail na apss.schranka@gmail.com alebo ak mate na Iva cislo tak sms
Diky
Termin najblizsich MS 7.9.2013 bude vymeneny za "klasicku taktiku" a MS sa uskutocnia v termine 19.10.2013
Z dovodu upravy valu na DPS sa bude dat strielat 700m ci dokonca 750m (nie je zmerane).
Propozicie su pripravene a budu uverejnene na nete.
Z dovodu upravy valu na DPS sa bude dat strielat 700m ci dokonca 750m (nie je zmerane).
Propozicie su pripravene a budu uverejnene na nete.
Nechcem byť škodoradostný...ale kto to povedal v sobotu, že " ukážte sa magnumisti, či aspoň niekto z vás trafí toho smajlíka na 960m?" Pri terčoch sme boli prekvapení, že smajlík v štandarde nezazvonil ani raz pri zásahu, vlastne iba pri jednom Ivovom štrajchu. Ani sa nečudujem, keď mi to pri tom "jemnučkom vánku" letelo v 300WM asi meter doľava, presnejšie 25 klikov.
niekde som cital ze samochvala smrdi.... millos to ani nemozes mysliet vazne