Idem na skúšky, držte palce!
- canis lupus
- prispievateľ
- Registered for: 14 years 2 months
Gratulujeme, uz si len priprav poplatky na ostatne ukony 
Takze dnesnym dnom som sa aj ja pripojil medzi vas
skusky na B,E,F uspesne za mnou
buducu stredu po karticku a rovno aj nakupne povolenie,,,snad vydaju hned 
Gratulujem, NP sa vydava na pockanie. Aspon (a nie len) u nas 
Dakujem
no a s tym NP ,,,viem,ze vacsinou to tak byva...lenze my sme zvlastny kraj
Preto aj to Bcko ( snad len docasne) a aj najnovsi clanok na webe zdruzenia LT je prave o nas
bohuzial 
ahojte
som tu novy a konecne po dlhych rokoch som sa odhodlal vybavit ZP. chcel by som A ale neviem ci by som ho dostal kedze nie som podnikatel len obycajny zamestnanec. chcem si teda podat B. chcel som len jednu vec. ak budem mat B mozem zbran prenasat napriklad ked pojdem na strelnicu?
mozno blba otazka ale dakujem za info
som tu novy a konecne po dlhych rokoch som sa odhodlal vybavit ZP. chcel by som A ale neviem ci by som ho dostal kedze nie som podnikatel len obycajny zamestnanec. chcem si teda podat B. chcel som len jednu vec. ak budem mat B mozem zbran prenasat napriklad ked pojdem na strelnicu?
mozno blba otazka ale dakujem za info
Môžeš.
A pred tým než sa začneš pýtať na ďaľšie otázky na ktoré nájdeš odpovede v príslušnom zákone si prosím prečítaj zákon o zbraniach a strelive a príslušné témy na tomto fóre.
ĎAKUJEM!
A pred tým než sa začneš pýtať na ďaľšie otázky na ktoré nájdeš odpovede v príslušnom zákone si prosím prečítaj zákon o zbraniach a strelive a príslušné témy na tomto fóre.
ĎAKUJEM!
ano mozes
-
friendly_wozniak
uff..a mám to konečne za sebou a úspešne som na ORPZ Spišská Nová Ves "zmaturovala" a ani to nebolelo. Skúšky som robila sama a po 50 minútach som odchádzala aj zo ZP skupiny A,E,F 
Pripájam sa a ticho závidím ako to je u vás, že si hneď na prvý pokus nesieš aj "A", čo nie je všade samozrejmosť, vedel by som rozprávať
, vitaj v klube 
-
inspiring_cohen
Úspešne absolvované skúšky v MT. Mám B,E,F
Naposledy upravil/-a inspiring_cohen v 05 Sep 2013, 14:24, upravené celkom 3 krát.