Kvôli nepozornosti mu zlodej ukradol aj zbraň.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Kvôli nepozornosti mu zlodej ukradol aj zbraň.

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

03.11.2008 13:45
BRATISLAVA – Nepozornosť stála 56-ročného muža okrem notebooku, osobných dokladov a platobných kariet aj zbraň značky Glock, ktorú mal v legálnej držbe.

Zlodej mu tieto veci zobral, keď si z nákupného vozíka prekladal veci do auta na parkovisku pred jedným z obchodných centier v Bratislave.

Neznámeho zlodeja teraz polícia stíha okrem krádeže aj za nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. Svojej obeti spôsobil celkovú škodu 74 tisíc korún.

Informovala o tom Scarlett Formáneková z bratislavskej polície.

http://www.topky.sk/cl/10/346101/Kvoli- ... -aj-zbran-
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

To mal asi toho mloka v buzitaske, a to asi nieje vhodny sposob nosenia zbrane s moznostou rychleho tasenie. Inac si neviem predstavit ze by mu niekto ukradol zbran, na opasku ju urcite nemal. (jedine ze by to bol nejaky skiller :) )
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Zlodej mu tieto veci zobral, keď si z nákupného vozíka prekladal veci do auta na parkovisku pred jedným z obchodných centier v Bratislave
V tomto prípade obdivujem doslova a do písmena zlodeja :lol:
Lebo , keď je raz niekto .... :?: čo už s ním :roll:
To kde bol poškodený , niekde mimo :?: Alebo ten vozík mal na jednej strane parkoviska a auto na druhej :?: Lebo ja keď vykladám veci z vozíka , tak ho mám na dosah a najprv dám do auta veci cennejšie :!: :!:
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Mno, ono, ti zlodeji su dnes neskutocne drzi a treba si davat ozaj pozor - osobna skusenost - pred rokom sme podvecer nakladali vzadu do kufra auta z nakupneho vozika nejake veci na parkovisku pred Hornbachom, a v priebehu par sekund manzelke nejaky zlodej stihol ukradnut kabelku ktoru mala vpredu pod nohami spolujazdca... :shock: Nikdy by som neveril ze by bol niekto taky drzy aby sa o taketo nieco pokusil keby som to nezazil (bohuzial kedze v kabelke mala aj mobil a v nom ulozene cisla pinov na karty, bola to dost 'draha' skusenost - esteze kedze bolo pred vianocami na ucte toho moc nebolo). A bol to zjavne nejaky profik (profici) - to ze jej zmizla kabelka sme zistili az ked som cca o 5 minut neskor vychadzal na dialnicu a zacali mi nabiehat smsky o vybere z uctu... (peniaze ten zlodej vybral z bankomatu v Shopping Palace na zlatych pieskoch kam sa presunul behom cca 3 minut... a ako sa ukazalo kamerovy system ktory tam vtedy bol (alebo este stale je ?) su len nefunkcne atrapy, a v tom konkretnom bankomate aj ked bol vybaveny snimacou kamerou tato nebola sfunkcnena... no comment... :evil:

Kazdopadne treba ozaj davat pozor (a teraz pred vianocnym blaznenim v obchodoch dvojnasobne...)

Gunslinger
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Hm... ale i tak nechápem. Veď zbraň mám predsa non-stop v púzdre. Od chvíle, čo opustím byt, až kým sa večer nevrátim. Škoda, že sa v správe nehovorí, kde mal tú zbraň odloženú.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:53, upravené celkom 1 krát.
Jack
moderátor

Bum, teraz neviem, či je to joke, alebo sa pýtaš. :lol: Tak či tak, to "obchodovanie" je tam preto, že taký je celý názov t.č.
Nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami (myslím, že to je § 294 T.Z.).
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:58, upravené celkom 1 krát.
Jack
moderátor

Nemáš začo. Ja som sa len obával, že keď to tam napíšem, tak budem vyzerať ako blbec, čo nerozumie žartu, lebo to odôvodnenie nákupným vozíkom, bolo tak pekne vykoumané.
:wink:
arminius
častý prispievateľ

Jack

Teraz budem za neznalého t.j. debka :lol: :lol: :lol: ale čo znamená
či je to joke
Som už dosť starý , ale tento výraz mi nič nehovorí :roll: Žeby podj....
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

joke (angl.) = vtip
arminius
častý prispievateľ

kapula

I don't understand English :!: :!: :!: Škoda :roll:

Na takúto laickú činnosť mám PC Translator :lol: :lol: :lol: Mne stačí :wink:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Jack napísal:Hm... ale i tak nechápem. Veď zbraň mám predsa non-stop v púzdre. Od chvíle, čo opustím byt, až kým sa večer nevrátim. Škoda, že sa v správe nehovorí, kde mal tú zbraň odloženú.
Nepisu tam, ze to bola jeho osobna zbran (=jedina).
Mohol napr. ist predtym/potom na strelnicu s viacerymi zbranami v kufrikoch.
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Asi mi nieco uslo, ale ked vykladam veci z kosika do aute, stojim pri nom a ked sa mi v nom niekto hrabe, tak to aj vidim. Pokial by ma niekto neovlail niecim po hlave, tak predsa zakrocim. No nepise sa, ci zlodej obet omracil, ci bol neviditelny, alebo jeho obet slepa. Nijako tomu nerozumiem.

Joke s nakupnym kosikom bol super, dobre som sa zasmial :lol:
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Mohlo sa stat, ze uz mal vsetko nalozene a len siel zaparkovat kosik a zabudol si zamknut auto. Tu mozeme scenarov vymyslat kolko chceme, kym to v novinach nenapisu presnejsie, co by aj mohli aby vedeli ludia na co si maju davat pozor a ake maju zlodeji finty.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"