Kandidáti na prezidenta 2014
Podľa mňa zle formulované otázky. Priamo navádza na odpoveď aká prišla.
-
inspiring_newton
aris
ani by som nepovedal
so spomenutou kanditatkou som /sme, Šupi
/ sa stretol uplne nahodou
sama sa nezavazne dala s nami do reci a hned jej druha veta bola,ze je kandidatka na prezidenta.Tak som politiku otocil na zbrane a pani prezentovala rovnaky nazor ako napisala /nevedela,ze patrim medzi ozbrojenych obcanov/
ani by som nepovedal
so spomenutou kanditatkou som /sme, Šupi
sama sa nezavazne dala s nami do reci a hned jej druha veta bola,ze je kandidatka na prezidenta.Tak som politiku otocil na zbrane a pani prezentovala rovnaky nazor ako napisala /nevedela,ze patrim medzi ozbrojenych obcanov/
pravdupovediac, nechapem tejto logike, resp. je to podla mna uplne nelogicke.Zlomizub napísal:Neocakavam ziadny zvrat vo volbe naroda.
Jedna sa cisto o moj osobny zaujem, pisem im ako sukromna osoba ale chcem sa podelit o odpovede.
Zaroven mam aj prvu odpoved:. Zvyšujúci sa počet zbraní nikdy nevyrieši problém bezpečnosti občana. Tú môže zabezpečiť len dobre a spravodlivo fungujúci právny štát. Keď je občan nútený vziať do rúk zbraň, treba sa opýtať "Kde je štát? Ako to mohol dopustiť????"
Aj idealne fungujuci pravny predsa nezarucuje osobnu bezpecnost. Su to sice 2 zavisle "veliciny" ale nie uplne zavisle, staci pozriet na FR alebo UK, ktore myslim si, ze su fungujuce pravne staty, a pritom nasilna kriminalita je tam vyssia ako u nas.
majo2: pisal som aj Simkovi
aris: otazky su pisane stym zamerom, aby sa nedalo jednoznacne zistit co si myslim
Dalsia v poradi dosla odpoved od Jozefa Behýla:
aris: otazky su pisane stym zamerom, aby sa nedalo jednoznacne zistit co si myslim
Dalsia v poradi dosla odpoved od Jozefa Behýla:
PS: ak admin uzna za vhodne, nech zmaze odkazyVážený pán ***,
samozrejme, že sme sa v našom odbornom tíme zaoberali aj touto, Vami položenou otázkou. Sme ale toho názoru, že odpovedať na ňu je ešte príliš skoro, nakoľko ešte nebola oficiálne vyhlásená predvolebná kampaň. Ako občiansky kandidát, ktorého médiá zaradili medzi tých kandidátov, ktorí nemajú v súťaži o post prezidenta SR žiadnu šancu a tým pádom mi "pridelili" patričný mediálny priestor mám obavu, že by moje myšlienky a názory mohli byť veľmi ľahko osvojené niektorým z kandidátov s mediálnou podporou.
Pre lepšie vysvetlenie situácie si Vám dovoľujem zaslať toto video zo TV.SME.SK:
http://ow.ly/rvDb0
Ak sa chcete bližšie oboznámiť s mojimi názormi, sledujte môj web http://www.jozefbehyl.sk
moju FB FanPage: https://www.facebook.com/behyl2014
twitter: https://twitter.com/JozefBehyl
na všetko príde čas a na Vašu otázku určite dostanete odpoveď včas, tak aby ste sa mohli slobodne rozhodnúť, komu pri voľbe prezidenta SR odovzdáte svoj hlas.
Ďakujem ešte raz za Váš email aj za porozumenie.
preboha to co je zac ten Behyl, tu odpoved typu radsej vam nic nepoviem lebo by ludia mohli vediet co hovorim a pokazili by mi kampan na prezidenta radsej ani posielat nemal
Ten prieskum sa slušne vyvíja 
Ani by som nepovedal, skús sa na ne pozrieť z pohľadu niekoho nezainteresovaného, nie Arisa.aris napísal:Podľa mňa zle formulované otázky. Priamo navádza na odpoveď aká prišla.
Ak netušíš, či ich písal Zlomizub z webfóra alebo človiečik z nejakej "Ban-all-guns" party, môžeš len tipovať, či si sympatie obecenstva získaš pro-gun alebo anti-gun odpoveďou. (viď. napr. otázky 1 a 3)
Aj preto ja tipujem, že väčšina odpovedí bude skôr v štýle p. Behýla - 'nepoviem nič konkrétne, lebo mi nie je jasné, čo vlastne chcete počuť'
Akurát p. Behýl sa trocha utrhol a prezradil o sebe viac, než asi chcel
Do tretice reakcia Petra Osuskeho
Vážený pán ***,
nikdy som nevlastnil zbraň a na poľovačke na zajace som bol - za honca - prvý a posledný raz pred 37 rokmi. Som teda v tejto veci pomerne nezaujatý. Vlastniť zbran je podľa mňa právom občana, ktorý splní kritériá dané zákomom. Toto právo niet dovodu redukovať. Asi sa nemýlim, ak si myslím, že tí, ktorí by, predovšetkým z dovodov delikventnosti v osobnej histórii, legálne nemohli zbraň držať, sa k nej dostanú nelegálne. Riešením teda nie je oberať slušných občanov o ich práva a sučasný
právny stav preto považujem za vyhovujúci.
Srdečne Vás zdravím a želám Vám i Vašim blízkym požehnané sviatky vianočné a šťastný rok 2014.
Peter Osuský
inak toto sa aujimavo vyvrbilo. Ked odpovedia na toto a potom na ofiko mail od nas ako zdruzenia, da to obraz nielen o ich vztahu k zbraniam, ale aj o sklone "hovorit co chcu pocut" citim v kostiach ze to bude stat za to 
Podľa mňa je takýto prieskum užitočný už len z toho dôvodu, že si kandidáti uvedomia, že je tu veľká skupina držiteľov zbraní, ktorých pred voľbami zaujíma ich postoj k legálnej držbe zbraní. A že ich postoj v tejto otázke môže ovplyvniť výsledok voľby
Aj keď taký geroji ešte nie sme...
Inak ten posledný kandidát mal celkom zdravý názor na to, že sám zbrane nemá.
Inak ten posledný kandidát mal celkom zdravý názor na to, že sám zbrane nemá.
nezabúdaj, že kandidát niečo potrebuje od voliča a kľudne sa ohne hociktorým smerom. To už poznáme zo života. Pán Osuský síce napísal lúbivo, miestami až Lipšicoidne-ALE stačí prehrať niektoré jeho vystúpenia z NR SR v rozpravách k niektorým problémom a hneď sme v obraze.
-
inspiring_panini
Kandidát niečo potrebuje od voliča, ale keď nevie ktorým smerom sa má ohnúť (z textu toho mailu čo poslal Zlomizub to nie je jasné), tak jednoducho povie čo si myslí. Osuský má názory blízke libertarianstvu, čo sa prejavilo aj jeho odpoveďou na tento mail, tak isto sa prejavil už aj ako poslanec v NRSR, nepríde mi ako človek "kam vietor tam plášť". Komu je tento spôsob zmýšľania/fungovania spoločnosti sympatický, ten ho bude voliť ako svojho kandidáta, asi zbytočné k tomu písať niečo viac.
Zlomizub: máš u mňa plusový bodík za iniciatívu a že tu tie reakcie zverejňuješ.
Zlomizub: máš u mňa plusový bodík za iniciatívu a že tu tie reakcie zverejňuješ.
Nechcel som nikomu robiť reklamu, politické aktivity toho pána nepoznám.
Andrej Kiska
Dobry vecer,
nie som odbornik v tejto oblasti. V kazdom pripade som za to, aby nebolo jednoduche dostat sa k zbraniam. Som za velmi prisne pravidla, ktore by drzbu zbrani civilmi velmi prisne regulovali.
S uctou
Andrej Kiska
- canis lupus
- prispievateľ
- Registered for: 14 years 2 months
Andrej Andrej,ty beťár jeden