Sig Sauer Mosquito
-
inspiring_jackson
BALISTIK
Kua, nejako ti ide karta! Pred chvíľou Makarov, teraz nový SIG. Čo si vyhral v športke?
Apropó športka:
Chlap sa pýta manželky:
- Čo by si urobila, keby som vyhral v športke?
- Vzala by som si polku a odišla od teba. Prečo sa pýtaš?
- Lebo včera som uhádol tri čísla. Tu máš 50 korún a páľ do pi*e!"
Kua, nejako ti ide karta! Pred chvíľou Makarov, teraz nový SIG. Čo si vyhral v športke?
Apropó športka:
Chlap sa pýta manželky:
- Čo by si urobila, keby som vyhral v športke?
- Vzala by som si polku a odišla od teba. Prečo sa pýtaš?
- Lebo včera som uhádol tri čísla. Tu máš 50 korún a páľ do pi*e!"
jedno nove mochyto som videl v TaT strelnici za cca 20 000 Sk
A mozno ho budu mat v Hermese, ked som tam bol naposledy pred pol rokom, tak jeden chalan prave jeden kus kupoval, a mali este vo vyklade dalsi, takze mozno bude aj tam
Ja sa mozno zajtra vyskytnem v Colt clube pod hradom, takze ak na mna narazis, tak ti dam puknut
Ja sa mozno zajtra vyskytnem v Colt clube pod hradom, takze ak na mna narazis, tak ti dam puknut
Panzer-to je tažko ja už mam taku nevyliečitelnu diagnozu,každe vianoce nova pištol
Neboj aj ja čas od času dostanem hubovu polievku od ženy,ale zvykla si,nepijem malo,nefajčim vela tak aspon taku malu radosť
Stale pozeram na rodinu ,žena furt otravuje,deti a ja furt nič
To už bude pomaly moja dvadsiata zbran čo som mal-to je diagnoza,kde sa to da liečiť
Iba na strelnici
Ozaj ale mam na predaj zachovaly CZ 858Tactikal 
Tak už som majitel Siga
Nevydržal som a bol som ho vyluftovať,pustil som 150nabojov stoho 50CCI mini mag,bez zavady,50cci blazer tiež bez zavad,50SB-club dve zavady,spriečilo raz a raz nepodalo dalši patron,ale to je vina nabojov klubky su slabšie.Presnost na 15m skoro všetko jednou dierou, len 15cm vysoko mam tam strednu muchu musim ju vymenit,zajtra pokračujem 
Dnes som obdrzal telefonicke vyjadrenie od p.Frana sprostredkovane jeho zamertnancom. Jamky vo vyvrte hlavne su na kazdom mochite a nie je to dovod na reklamaciu.
Teraz mi povedzte to sa dnes treba vyhrazat soikou a sudnym znalcom aby som dosiahol napravu? Kupte si v tejto firme veselo nieco. A teste sa
Teraz mi povedzte to sa dnes treba vyhrazat soikou a sudnym znalcom aby som dosiahol napravu? Kupte si v tejto firme veselo nieco. A teste sa
Kua toho som sa najviac obaval,ma za sebou dnes už 600ran,ako sa tak dívam su tam,ako vidím neriešim to len dufam že tam aj vyvrt este ostane.Mam tam take dve ja to raz neviem čo je to za blato,ale ide to presne to striela tak uvidím,napísem kamosovi ci to tam ma aj on,ale on malo striela vsak-noacoak.
Ja neviem ako vy, ale ja neviem o tom ze by jamky vo vyvrte hlavne zbrane boli bezna vec. Ak tu zbran budem chcet predat tak zaujemca mi zatuka na celo a posle ma do riti. Ak je to bezne u tejto zbrane preco ma o tom v predajni neinformovali? Povedzme ze netusim. Ale isto ma predajca uviedol do omylu!
Mám taký pocit z toho čo píšete, že -ale teraz fakt len čisto hypoteticky- predajca možno nakúpil kusy zo série, kde niekto niečo podcenil a tak tam vznikajú jamky. Keďže asi nie ste jediní, tak predajcu už unavuje (a zrejme mu to neprospieva ani finančne), že musí riešiť stále tie isté reklamácie. Preto by som sa pozrel po inom dovozcovi (napr. alltec v Modre) a popýtal sa ho, či aj on musí riešiť rovnaké problémy. A budete vedieť, na čom ste.
-
inspiring_jackson
Jack: ja som to isté len tak zo srandy odskúšal u Fraňa - čiže prišiel som, popýtal som sa na Mosquito s tým, že by som mal záujem o kúpu. Potom som pani predavačke (nebola tam prvý deň - aspoň sa tvárila, že tam robí už roky) porozprával, že som počul o pár ľuďoch čo majú diery vo vývrte hlavne, a reku či sa s tým nestretávajú v reklamáciách. Na to som dostal odpoveď, že o takej chybe ešte nikdy nepočula a že na Moskyto ešte nemali jedinú reklamáciu.
Toľko na margo informácii od predajcov.
Toľko na margo informácii od predajcov.