ZP sk. B E a F -priestupok??

vigorous_goldberg

ZP sk. B E a F -priestupok??

Príspevok od používateľa vigorous_goldberg »

Zdravim, mam otazocku, isteho casu som mal jeden priesupok proti obc.spolunazivaniu, konkretne som jednemu chlapikovy ktory sa mi vyhrazal do telefonu a vulgarne nadaval aj ja jemu po tom co mi rupli nervy vynadal a povedal, ze ked s tym neprestane (islo o obtazovane) "dotane na hubu" - nejako (pocitam cez znameho) bez prizvania na nejake presetrenie som bol uznany vinny z priestupku.. Proste neriesim to po svete chodi plno grazlov a ja som nato doplatil..
Moja otazka
- teraz si chcem spravit ZP naB a E skupinu (primarne sportova strelba ma laka)no a mam obavy aby cely ten cirkus s poplatkami nebol zbytocny prave koli priestupku.Zijem normalnym pokonych zivotom, som zamestnany susedia dosvedcia v pohode ze som bezny obcan,bez problemov a pod.
Viem ze za bezuhonneho sa nepoklada ten kto: ....... a bol opakovane uznany vinny z priestupku proti obcian. spolunazivaniu - co som ja nebol. Dolezite je slovo OPAKOVANE (nieje moj pripad), vieme ze policia ma sovje vlastne postupy preto sa radim.. Bude to cez PresovskyPZ

Vdaka za pomoc
Používateľov profilový obrázok
daredevil
prispievateľ
Príspevky: 326
Dátum registrácie: 11 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

KeĎ som pred okom robil skúšky, bol o mnou jeden čo bol odsúdený za tr. čin, po asi 10 rokoch požiadal o výmaz trestu a dali mu ZP na D, priestupok je menšie zlo takže by to malo íť.
vigorous_goldberg

Príspevok od používateľa vigorous_goldberg »

A je lepsie prebrat otazku toho priestupku pri podavani ziadosti alebo nehcat nech to preveria cakat ci zavolaju na vysvetlenie ?
Zlomizub
častý prispievateľ
Príspevky: 878
Dátum registrácie: 10 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

(2) Za spoľahlivú osobu sa na účely tohto zákona nepovažuje ten,
e) kto bol v posledných dvoch rokoch opakovane uznaný vinným z priestupku
3. proti občianskemu spolunažívaniu, ktorého sa dopustil vyhrážaním ujmou na zdraví,
úmyselným ublížením na zdraví alebo iným násilím,

Neriesil by som, podal ziadost a az potom reagoval na pripadne otazky.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"