Brokovnice
Ako Akkar? nejaký, report, foto,...
-
inspiring_liskov
striela to dopredu
opracovanie dobre
vole primerane
rozborka a zborka jednoduchsia ako u Remingtona
trosku ma potrapila pri nabijani, ked som daval dalsie naboje tak sa mi 2x stalo ze mi ten predchadzajuci vybehol von a zatlacil na naboj ktory som podaval a ten ostal nad klapkou. Zrejme treba pri nabijani tlacit patrony hlbsie ako som zvyknuty z remi870
opracovanie dobre
vole primerane
rozborka a zborka jednoduchsia ako u Remingtona
trosku ma potrapila pri nabijani, ked som daval dalsie naboje tak sa mi 2x stalo ze mi ten predchadzajuci vybehol von a zatlacil na naboj ktory som podaval a ten ostal nad klapkou. Zrejme treba pri nabijani tlacit patrony hlbsie ako som zvyknuty z remi870
Ak pumpujes razantne, tak ziaden problem.
Osobne sa mi paci , no rozobratu som ju nemal.
Osobne sa mi paci , no rozobratu som ju nemal.
To, že strieľa dopredu, to je fajn
...
A možnosť zakúpenia na Slovensku? Cena?
V poslednej Streleckej revue je niečo podobné za 5,600 českých, ale toto vyzerá lepšie.
A možnosť zakúpenia na Slovensku? Cena?
V poslednej Streleckej revue je niečo podobné za 5,600 českých, ale toto vyzerá lepšie.
Až budem mať trochu času spravím foto a nejaký popis.
Donesiem ju na vyskusanie v sobotu na tu burzu do TN.
Keby si radsej ten popis dal 
16. maja napisal ze poda report, co je na tom cudne ze viaceri nan cakaju?
najprv chces zdvihnut uroven fora,a potom pises o nicom
najprv chces zdvihnut uroven fora,a potom pises o nicom
-
inspiring_liskov
ved som tu uz report dal pred 2 tyzdnami, citaj o 5 prispevkov vyssie, jedine co som v pôvodnom popise opomenul je farba a tu som doplnil. Zbran funguje, spracovanie slusne, rozborka a zborka OK, nabijanie ma potrapilo.
Co by si este k tomu chcel ?
tolko k pozdvihovaniu urovne fora
viac k tomu nemam co dodat
Co by si este k tomu chcel ?
tolko k pozdvihovaniu urovne fora
viac k tomu nemam co dodat
On to pisal zrejme gewherovi, ktory chcel dat vlastny pokec a foto cim sa netajil ani po tvojej minirecenzii..
tiez by ma zaujimali nejake foto a podrobny popis. Pripadne ci sa skor neoplati priplatit za napr. winchester sxp, alebo mossberg, pripadne nejaku inu brokajdu s nie duralovym puzdrom zaveru...gewehr napísal:Až budem mať trochu času spravím foto a nejaký popis.
-
inspiring_liskov
testovali sme ju s gewehrom spolocne, na nejake velke porovnavanie s remi870 nebol cas, kedze som ju viac rozoberal a pacil z nej zapadnuty naboj pod klapkou nez strielal.
S mossbergom ju kvalifikovane porovnat neviem, pretoze ten som mal v ruke az raz.
az si najde gewehr cas, snad napise aj svoje dojmy, ja uz k tomu nemam viac co dodat.
Je mi jasne, ze vsetci dychtivo ocakavaju az napise nieco z prvej ruky, ale utoky ad hominem ozaj uroven tohto fora nezdvihnu.
S mossbergom ju kvalifikovane porovnat neviem, pretoze ten som mal v ruke az raz.
az si najde gewehr cas, snad napise aj svoje dojmy, ja uz k tomu nemam viac co dodat.
Je mi jasne, ze vsetci dychtivo ocakavaju az napise nieco z prvej ruky, ale utoky ad hominem ozaj uroven tohto fora nezdvihnu.
roman, nemam chut s tebou o tomto chatovat. Svoju ziadost som napisal na Gewehera (kedze som nequotoval, myslim, ze to bolo logicke). Ak si jeho hovorca, daj vediet a budem svoje poziadavky smerovat na teba.
-
inspiring_liskov
...ze sa ja snazim na webfore vobec nieco pisat o zbraniach
Gewehr , PROSIM TA napis uz nieco k tomu turkovi , nech to tu trosku pozdvihnes, ja sa idem radsej hodit do bazena
Gewehr , PROSIM TA napis uz nieco k tomu turkovi , nech to tu trosku pozdvihnes, ja sa idem radsej hodit do bazena
roman napísal: az si najde gewehr cas, snad napise aj svoje dojmy, ja uz k tomu nemam viac co dodat.
-
inspiring_austin
Rad by som ju skusil a na oplatku viem dodat moseberga.roman napísal: S mossbergom ju kvalifikovane porovnat neviem, pretoze ten som mal v ruke az raz.